Noen å hate?

EngaSang

Jeg har til tider undret litt over det utrolige hatet og naget som kommer til syne når man som urban beveger seg på Hamar, enten det er sommer eller vinter. Jeg undrer ikke lenger. Når bygda som er mest kjent for tampongfyll (de bruker tamponger som de fyller med hjemmebrent for så å benytte disse i flere av kroppens hulrom) viser seg fra den siden vi så søndag, er det lett å forstå at disse lettere handlingslammede bøndene viser raseri og hat ovenfor oss som faktisk har et sted å reise hjem til som kan sies å tilhøre den siviliserte delen av verden.Av: Svenna

TRAGISK er vel et dekkende ord for dette oppgjøret. Tragisk sted, tragisk arena, tragisk vær og ikke minst så sto Enga frem som like tragiske som «mamma». I tillegg så klarer en luring å si at dette skal bli den flotteste arenaen i Norge. HALLO!! Jeg telte 8 – åtte – seterader der jeg sto og legger jeg godviljen til var det vel kanskje 15 på øvre del. Dvs at de ikke klarer å bygge en seksjon med i underkant av 25 rader på et plan. Hvis det med flott arena menes god plass til alle i dress så er dere på god vei. Men for oss som liker liv og sang på kamp er det døden.

Selv om vi har et vanskelig utgangspunkt på tribunen så pisser vi på bønda i kjent stil. Nå er vel ikke Hamar et sted vi blir satt noe særlig på prøve, så seier på tribunen er en selvfølge. De hater jo oss mer enn de elsker sitt eget lag, og når mister «I hate ham-kam» ikke gidder å sørge for at bønda vinner sier det vel det meste om dette stedet som alle med et snev av fornuft vil vekk fra.

Det eneste å lære etter denne kampen er å sørge for at klubben ikke får kjøre på som de vil når vi skal få vår egen stadion, så vi får vist bønda hva en flott arena er. Selv om vi ikke kommer til å møte disse utskuddene på lang, lang tid. Om alt går som ønsket skjer det ikke i det hele tatt.

Comments are closed.