Videre i cupen…

EngaSang

Vi kan glede oss over at Sæternes ser ut til å ha funnet formen, som med sitt nydelige frispark, scorer i sin 4. kamp på rad. Vi er også et steg videre mot pokalen.

Av: Fredrik Ørstavik

Ellers er det fint lite å skryte av etter gårsdagens kamp, verken på tribunen eller på banen. Stemninga var helt på trynet, jeg kan ikke huske sist gang vi presterte så dårlig. Sanger blei sjeldent starta og vi trøkka heller ikke bra når vi først sang. Vi var vel rundt 400 i svingen og det er direkte pinlig at vi ikke klarer å gi laget mer støtte. Til tider var det nærmeste vi kom stemning enkelte klovner på tribunen, som tydeligvis hadde sneket seg unna promillekontrollen… Ikke veit jeg hvorfor, men det var ingen gøtts og ingen entusiasme. Jeg vil også oppfordre til å samle oss på tribunen, selv om vi har en hel sving å boltre oss på. Det er vanskelig å synge sammen når det står klynger med folk spredd utover.

Personlig synes jeg cupen er et lyspunkt når det går trått i serien, her starter vi fra scratch hver kamp og det kan jo være på sin plass og minne om at en eventuell cuptriumf gir spill i Europa neste år. Vi er klare!

På søndag møter vi serieleder Stabæk på Ullevål, skal vi komme heldig ut av dette oppgjøret må spesielt forsvarsspillet skjerpes betraktelig fra de to foregående kampene. Jeg forventer også at vi på tribunen viser oss fra en bedre side, jeg veit vi kan!

Syng høyt – Syng Vålerenga

Comments are closed.