Når sola skinner over Enga…

EngaSang

Vi starter bra, noe vi har gjort før også. Bojan viser seg tilliten verdig, sender hele forsvaret i kiosken før han lar keeper legge seg ned og vi leder en null før det har gått ti minutter. Ikke ofte vi får se sånne mål og alle kommer nok til å kreve Bojan fra start fremover.

Av: Svein E R Vålerenga Bakke

Vil bare si at han var et godt valg mot et spillende lag som Stabæk, men mot lag som Ham-kam o.l kommer han ikke til sin rett før mot slutten når andre er slitne. Han har flott teknikk og noen herlige innlegg men alle kan vel se at han ikke er den som takler og løper mest. Selv om vi tar en tidlig ledelse holder vi trykket oppe og Bengt var veldig nær etter en halvtime.

Stabæk må bytte p.g.a skade og inn kommer Martin’s venn Annan. De møtes tidlig for å hilse men det gikk litt galt. Annan går litt for nær Martin og treffer nesa hans. Martin tar deretter en kvart Fostervold, så de gule er vel fortjent til begge. Her kan det også nevnes at og slutte og synge for å pipe på en motspiller, er ganske så meningsløst. At det skjer i det situasjonen oppstår, er jo åpenbart. Men man trenger ikke bruke mer tid på den slags enn nødvendig.

Stabæk hever seg og putter mot slutten av omgangen(At det skal gis gult kort for å ta av seg drakta under feiring av mål, mens det å juble opp, mot og foran motstander fansen er helt greit, er noe jeg ikke helt får til å stemme. Men det kan sikkert noen i NFF forklare). Tross dette kommer vi tilbake, Daniel får hodet på ballen og to en til pause. Vi har bra kontroll i andre omgang og det eneste som skjer av spenning, er at Annan viser at han ikke besitter de samme diplomatiske evner som sin ikke ukjente navnebror. En fullt fortjent seier og en kjempekamp av gutta. Takk for for at dere aldri slutter å overraske.

På tribunen er vi ikke på topp, dette skyldes nok litt lite folk og at en del «faste» startere var borte. Vi bommer litt når vi starter «Kom igjen Enga» når vi spiller bra. Den skal være det lille ekstra når vi sliter og må løfte laget. Når den i tillegg blir sunget på kun en tribune og ikke mot hverandre blir det jo helt feil.

Til slutt en liten bønn til alle dere som skriker SKYYYYYYT, hver eneste gang vi kommer over midtbanen: Kan dere slutte med det? 99 % av gangene dere roper det så er det jo faktisk ikke en reell skuddsjanse, men misbruk av angrepet om dere hadde blitt hørt. Det er ikke mulig å skyte når man står feilvendt med tre mann i ryggen, ballen i hodehøyde og sola i øya.

Comments are closed.