Se der danser Vål’enga

EngaSang

” – De gir meg et adrenalinkick når jeg kommer på, og de får meg til å stå på ekstra” sier Bojan om Klanen til Nettavisen.no

Av: Fredrik Ørstavik

Her har man grunnen til at vi skal stå på utrettelig på tribunen; det gjør spellera bedre og det er vel nettop det vi er ute etter? Det har tidligere vært tendenser til piping på tribunene, enkelte tror tydeligvis det er løsninga på sportslige nedturer. Feil! Det har ingen nytte og er forbeholdt bønder. Når det er sagt så var stemninga mot HamKam bra hele matchen gjennom, vi trøkker bra og har god variasjon av sanger.

Jaggu dukka det ikke opp en sang til Thorvaldsson også: ”Drum drum Thorvaldsson drum drum Thorvaldsson drum drum Thorvaldsson – Heidar Thorvaldsson”.

Moro å se Bojan på sitt beste igjen, han har vist svakheter defensivt, men brukes han riktig er han et offensivt våpen vi trenger. Spillegleden Bojan viser er inspirerende og jeg satser på at Bojan skjønner at han har det privilegiumet å få være i den flotteste klubben som finnes. Det blir nok mer spilletid på vår serber framover, bli hos oss Bojan!

En litt kjip ting som må nevnes er hylekoret mot Martin, hvor smart er det å gå mot mannen som er sjefen over alle sjefer?(Jeg tenker blant annet på kommentarer og dritt som slenges fra tribunene både før og under match). Det er jo i tillegg rimelig ufortjent spør du meg. Greit nok, Martin har slitt litt på banen i år, men i går hadde i hvert fall ikke jeg noe å utsette på han, og det kan være greit å ha i bakhodet at Andresen har tatt på seg en enorm oppgave som krever ekstremt mye. Han er mannen som kan lykkes med dette, men vi må gi laget tid, målsetningen var å være på topp i løpet av tre år og det skal vi faen meg klare. Helst før. Etter Rekdals periode vet vi alle at det lønner seg å satse langsiktig.

Vi trengte denne oppturen nå, og etter neste steg mot pokalen i Raufoss, så tar vi ferie før sesongen virkelig begynner.

Syng høyt, syng Vålerenga – ingen skal få stoppe oss nå!

Comments are closed.