Bergen 2007

EngaSang

Vi var vel en 5-600 reisende. Vi har vært langt flere før, men jeg kan ikke huske sist vi har gitt jernet såpass og blitt hørt til den graden vi gjorde på fiskeværet der vest.

Av: Nimo Gasparini

Nå skal det nevnes at vi har vært gode i Bergen tidligere år, men det er aldri enkelt når man står på en asfaltplass eller en tribune uten tak. Stor variasjon generelt, og når vi holdt “vi gjør alt for vårt kjære Vål´enga” gående etter Brann sitt tredje mål, så var vi gode i mange minutter. Den nye sangen satt også langt bedre enn mot Stabæk. Selv om den muligens går en tanke for fort, det gjelder bare å dra ned tempoet en smule, så sitter den.

Største grunnen til at jeg syns vi var bra, er jo det faktum at matchen i realiteten var over etter 3-0.. Og det har jo vært problemet vårt, og finne tilbake til den gutsen som vi hadde for noen år sida, uansett hvor elendig det var utpå banen, skulle i hvertfall ikke vi være like dårlige. Nettopp den gutsen var tilbake søndag kveld.

Det er selvfølgelig nødvendig å hente fram det beste i seg når man er på Brann stadion, hvis man skal høres, noe vi gjorde. Så gjelder det å være minst like gode mot godset på lørdag. Det har jeg stor tro på. Vi taper ikke mot en gjeng med drammensere på turistvisum i tippeligaen, verken på banen eller tribunen. Vi ses lørdag kveld, kl. 19.00!

Syng høyt-syng Vål´enga!

Sanggruppa v/Nimo Gasparini

Comments are closed.