Invitasjon til tribunemøte

Sesongen er i gang og første hjemmekamp er unnagjort. Det var mye bra på tribunen mot Viking, men vi skal bli enda bedre og ønsker å invitere deg til et møte om tribunelivet på Bredden i forkant av kampen mot RBK. 

Tekst: Silje/Erling // foto: Arkiv


Vi veit ikke med deg, men vi er hvert fall keene på å løfte hjemmetribunen på Ullevaal til nye høyder. Vi ønsker flere hoppende og flaggende supportere – først og fremst syngende. Vi ønsker å gjøre det enklere for resten av tribunen å henge seg på sangene. Og for å få til dette trenger vi deg!

Derfor varmer vi opp til hjemmekampen mot RBK med tribunemøte dagen før. Her skal det tegnes og forklares litt, men først og fremst ønsker vi meninger og debatt.

Vi vil gjerne diskutere med deg om hvordan vi skal forbedre oss på tribunen framover. Står du aleine eller sammen med noen andre? Kan vi få samla oss mer på midten eller bør vi organisere flere små sangsentrum? Hvordan skaper vi mest mulig lyd og får flest mulig med oss?

Vi håper du vil komme enten du tror du har noe å bidra med eller bare er nysgjerrig. Vi vil uansett snakke med deg!

Tid: Fredag 1.april kl.18.00

Sted: Klanskontoret i 3.etg. over Bohemen Sportspub 

Erling Rostvåg og Silje Hagen Olsen 

Klansstyret 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.