Treningskamper 2016

I går mandag startet Vålerenga oppkjøringen til 2016-sesongen. I den forbindelse ble det offentliggjort hvem våre gutter skal måle seg mot i treningskampene før seriestart 13. mars

Tekst: JonasA // foto: EspenB


Flere av kampene kjenner vi igjen fra tidligere år og at vi skal avslutte «pre season» på Marienlyst er nå nærmest blitt en tradisjon.

Første kamp spilles mot xxx inne i Kongsvingerhallen den 23. januar.

Noen dager etter det drar gutta til La Manga for treningsleier og to kamper. Der får vi langt tøffere motstand, hvert fall i den første kampen. Der venter CSKA Moskva, serieleder i Russland og som blant annet tok poeng fra Man.United i årets sesong av Champions League. Den spilles 3. februar.

3 dager etter møter vi Lokomotiv Tbilisi, et helt middels lag i den øverste ligaen i Georgia. Og jeg følger med på mye fotball rundt om i Europa, men Georgia står sjeldent på programmet. Derfor har jeg lite å melde om dette laget. Kan si så mye som at vi vinner greit.

Etter den returnerer laget til Oslo igjen. Nøyaktig 1 måned før seriestarten mot Viking møter vi Flora Tallin til treningskamp inne i Vallhall. Endelig en treningskamp inne i Vallhall igjen!

Uka etter venter Stabæk på Nadderud. Dem møtte vi også i fjor til det som var en svært kald affære. Kaldt blir det nok i år også. Kampen spilles utendørs 20. februar.

Derfra drar gutta til Marbella i 11 dager. Der skal det spilles to kamper, men motstander er ikke klar enda. Skal vi tippe at en av dem er Marbella FC som vi møtte i fjor?

Helgen før seriestart spilles den allerede nevnte kampen mot Godset i Drammen.

Utenom det vet vi at det jobbes med å gjenta suksessen fra i fjor med fotball vs hockey. Vi kommer naturligvis tilbake med mer info når vi har det.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.