Velkommen skal du være!

Du vil at enga skal være mer enn et fotballag. Du mener at Vål’enga mot rasisme er vel og bra, men at vi har større ambisjoner fra tribuna. Du vil at all verdens undertrykte energi skal få utløp ett sted. Du vil at dette skal gagne Vål’enga. Du vil at alt skal gagne Vål’enga. Du vil at Vål’enga! DU… VÅL’ENGA!!!

Tekst: Erling R.


Velkommen skal du være.

Du er en av oss. Vi har ett felles mål. Serriøst, snakk med oss.

La oss krangle om hvordan vi gjør dette best. Kanskje har du den beste ideen. Kanskje har du ikke den beste ideen. Kanskje har du den ideen som passer best om to år.

Samma faen. Vi trenger deg. Ultrasfeltet på 104 trenger deg. Vi trenger dugnadstimer. Vi trenger innsats på tribuna! Vi trenger begge deler, men …..hvis du bare kan litt av dette, er det helt greit, altså.

Men først og fremst: Vi trenger engasjement og positivitet. Bli med å skape framtidas tribune.

Sy(ng) deg hes for Vål’enga!

-Erling, talsmann i Klanen og selverklært ultras.

P.S: Vi satser på å være synlige på tribuna, det er bare å komme. Vi trenger folk på dugnad gjennom vinteren også. Det males en del i et kontor over bohemen og det er skikkelig lett. Kontakt Engatifo på facebook https://www.facebook.com/EngaTifo/?fref=ts , twitter https://twitter.com/Engatifo eller send en sms til Silje på: 47611305.


 

Comments are closed.