Overblikket: Bilder fra Vålerenga – Stavanger

Vi har ikke så mye å si i dag, vi suger ennå på karamellen, så vi bringer heller et knippe bilder fra Vålerenga – Stavanger Oilers mandag aften, en kamp Vålerenga vant 4-3 på straffer.

Det ble en jevn og spennende kamp, men Vålerenga var altså hakket hvassere når straffeslags-konkurransen kom. Kampen var også Jan Tore Kjærs siste offisielle oppgave i Vålerenga; et 18 år langt – mest positivt – regime er over, og vi ønsker Jan Tore lykke til i fremtiden, vel vitende at vi møtes på tribunen.

Alle foto: Line Svalastog

1

6

5

4

3

2

12

11

10

9

8

7

13

16

15

14

 

God natt Stavanger Oilers, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.