1000 solgte sesongkort passert!

En uke har gått av sesongkortsalget og tallene er absolutt brukbare. Likevel er det langt igjen til vi er i mål, så da er det på tide med en slags kombinasjon av oppdatering og oppvekker.

Tekst: JonasA // foto: vif-fotball


De første dagene gikk salget av sesongkort i et høyt tempo. Det var lange køer i Sjappa og god blest rundt klubben. Nå har det dalt litt i de siste dagene og derfor kommer det nå en liten oppvekker.

Med i overkant av 1000 solgte sesongkort betyr det at det nå er under 2000 igjen av de som vil få forkjøpsrett på ny stadion.

Sjappesjef Veie melder at det er rundt 1100 som ikke har fornyet sitt sesongkort på Vestbredden fra i fjor. Forhåpentligvis vil disse gjøre dette og da vil det ikke være mange tilgjengelige sesongkort igjen på supporterfeltet i 2017.

For alle som fortsatt er i tvil om de skal kjøpe sesongkort for neste sesong, så anbefaler vi å se avsnittet der Stig-Ove snakker om dette på klubbens sider. Økonomien er fortsatt ikke spesielt bra, selv om kostnadene er redusert kraftig siden konkursen banket på døra for en stund tilbake.

Les gjerne også gjennom sakene på siden her om temaet og om hvordan stemningen skal forbedres på Bredden neste sesong. Det får deg forhåpentligvis til å vippe i favør av en tur innom Sjappa (eller innom vifsesongkort.no).

Som vi allerede vet er det viktig for klubbens satsing at så mange som mulig kjøper sesongkort før 1. januar. Vi vet også at dette er noe vår gode venn i London ser nøye på. Derfor er det ingen tvil om at dette er svært viktig for klubben.

Kjøp sesongkort, så bidrar du til et bedre Vålerenga og forhåpentligvis til en bedre stemning på Bredden neste sesong.

Under fire måneder til seriestart!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.