På vei mot ny Vålerenga stadion. Kjøp sesongkort for 2016

Desember nærmer seg, hvilket betyr starten på salget av sesongkort for 2016-sesongen. Her følger det meste du trenger å vite om sesongkort 2016. Salget av sesongkort for klansmedlemmer starter 1. desember. Vår tribune i 2016 blir Vestbredden.

Tekst: Klanstyret //foto: vif-fotball.no


Sesongkortet kan kjøpes på nett www.vifsesongkort.no eller hos vår favoritt Sjappa. Velger du å kjøpe i Sjappa blir kortet ditt trykket mens du er der, og du vil få det med deg med en gang.

Der fikk du nettopp et julegavetips fra øverste hylle!

Det samme gjelder medlemskap i Klanen. Dette kan også fornyes fra 1. desember og kortet vil bli trykket direkte i Sjappa etter at du har betalt.

  • Sesongkortprisen på Vestbredden for 2016-sesongen er kr 2 300,-
  • De 3000 første som kjøper er garantert plass på supportertribunen på ny stadion i 2017

Som vanlig blir Vestbredden Klanens tribune i 2016. Vi vil gjøre det vi kan for at den skal bli enda bedre enn den har vært de siste sesongene, både stemningsmessig og i antall folk som er der. Vi vil at alle skal bidra til å gjøre bredden til landets supporterlokomotiv igjen.

En annen viktig ting her er at de 3000 første som kjøper sesongkort i år får forkjøpsrett på supporterfeltet på nye Vålerenga Stadion i 2017.

Samtidig skal folk være klar over at klubben virkelig trenger de inntektene de får ved salg av sesongkort og at dette henger sammen med hvor mye de kan bruke til å forsterke stallen.

Det som gjelder er altså å bidra til at Vestbredden igjen blir best, samtidig som du hjelper klubben i ditt hjerte og på toppen av det hele får du plass når eventyret starter på egen stadion i 2017.

Kjøp sesongkort!

En siste gladnyhet til alle som har etterlyst faste plasser på Vestbredden. Klanen gir deg nå muligheten til å kjøpe fast plass på en del av Klansfeltet rett til venstre for midtsirkelen. Gi derfor beskjed når du kjøper ditt sesongkort hvor du vil stå.


Bli med i Klanen du også.

Comments are closed.