Overblikket: Lokalderby + konkurranse

Det er på tide å børste av seg de siste to tapene – *børst* *børst* – og se frem og oppover. Oppi tabellen der ett sted, nesten på topp faktisk, ligger Lørenskog, og langt nedi der ligger Vålerenga. Men vi fortviler (nesten) ikke. Opp i ringa!

De to siste kampene har som kjent endt med tap, verst var tapet hjemme mot Kongsvinger sist torsdag. Det får markere det laveste nivået det er mulig å komme på. Det skal selvfølgelig ikke være mulig, men det var det altså. Bygones. Tapet på Hamar søndag? Bygones.

Bygones. Bygones. Bygones.

Og sånn er det St. Halvards menn må tenke nå. Forbigått. Se frem, se opp, og se at det går an å klatre på tabellen. Ta en periode av gangen. Ett bytt av gangen. Et skøyteskjær av gangen. Ikke se seg tilbake, spillt er spillt, tapt er tapt – og tro det eller ei men vunnet er vunnet. For vi har faktisk vunnet kamper i år, og vi har vært svært nære å vinne flere.

Stein for stein skal bygget Vålerenga gjenreises.

Lørenskog er gode nå. Men ikke så gode at de ikke kan slås. Statistikken deres er imponerende siste kamper – MED UNNTAK AV en straffeseier i Manglerudhallen. Aha! Så de går altså an å vippe Lørenskog av pinnen. Pinnen de sitter å vagler på, som de hønsene de er. Hva MS kan klare bør St. Halvards menn klare bedre, og en seier til full tid er såvisst ingen umulighet.

Gutta må bare tro på det selv, tro på seg selv.

Og stiller gutta klare fra start, smeller på, holder hodet kaldt (og kjeppen varm) og følger planen – ja da blir det tre poeng. Vi har troen på det, såvisst har vi det!

Gjøre det enkelt Vålerenga, ikke noe fancy shit!

Kampen torsdag starter kl. 18:30!

Konkurranse

Forrige konkurranse ble vunnet av kimo (jr.), han ble trukket ut blandt de som hadde rett svar. Vi fyrer av runde 7, og denne gangen har vi fire giftige spørsmål til dere…:

1. Vinner Vålerenga over Lørenskog førstkommende torsdag (overtid/straffer inkludert)?

2. Vinner Vålerenga over Frisk Asker førstkommende søndag (overtid/straffer inkludert)?

3. Scorer Tobias Lindström i noen av de to kampene?

4. Får kaptein Brede mer enn to utvisningsminutter i de to kampene?

Den som lever får se… Reglene for konkurransen finner du her. Svarene kan du enten knaste inn her – eller som e-post til overblikket@klanen.no.

Og vi ønsker lykke til!

God natt Vålerenga, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.