Overblikket: Jensen lukker døra

Så er det klart; Glenn Jensen legger opp og lukker døra for siste gang. Ord-mitraljøsen har tirret på seg motstandere for siste gang – i hvert fall iført fullt utstyr.

Og kanskje har Glenn Jensen allerede lukket døra for siste gang, Vålerenga møter nemlig Kongsvinger hjemme i Jordal Amfi førstkomende torsdag kl. 18:30, og dette skal være Glenn Jensens siste kamp. Vi antar at han får stå fra start, og han skal gjøre mye gææærnt for at han ikke skal få stå kampen ut.

Det er ikke noe dramatisk i at Jensen lemper skøytene opp på hylla for godt; han skal inn i en jobb i salgs- og markedsavdelingen i klubben.

— Tilbudet jeg fikk krever at jeg nå må legge opp. Dette er et valg jeg har tatt for meg selv. Gutta støtter meg og synes det er kult. Det er en jobb jeg har lyst på, det er dette jeg har utdannet meg til, sier Glenn Jensen til VIF-Hockey.no.

Vi ser en annen fordel med at Glenn Jensen legger opp; vi får testet nye sultne, unge målvakter – og det trenger vi. Noen må pushe Steffen Søberg, og der har ikke Glenn Jensen vært mannen – det så man spesielt forrige sesong. Nå skal ikke Glenn Jensen få skylda for at Søberg hadde en middelmådig sesong, snarere de som satte sammen laget og apparatet rundt det.

Når det er sagt, Steffen Søberg er ikke akterutseilt på noen måte, det har vi sett gang på gang i år. Men han trenger motstand ikke bare i kamp, og nå kan det komme opp noen sultne ulver som pusher på.

Uansett ønsker vi Glenn Jensen all helle og lykke i sin nye jobb; han forblir en kriger for Vålerenga – bare ikke lenger på isen.

God natt Glenn Jensen, takk for ordene så langt…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.