Overblikket: Gameday, Jensens siste

I aften kommer Kongsvinger på besøk til Jordal Amfi, og Glenn Jensen står garantert – hans siste kamp for Vålerenga Ishockey før han trer inn i jobb i salgs- og markedsavdelingen i klubben.

Kampen i aften starter kl. 18:30. Kongsvinger er i dytten, de slo Storhamar 4-3 i overtid sist lørdag. Enten det eller så er det Storhamar som er skrot. Vi tipper en kombinasjon av disse to, men det gleder oss mest at Storhamar sliter, det er alltid godt. Ut over det er Kongsvinger ligaens prügelknabe, og skal i utgangspunktet ha lite å stille opp med i Jordal Amfi i aften.

På den annen side, de har altså gjort litt ugang, for ikke lenge siden holdt de Stjernen til straffer, men måtte se seg slått i den konkurransen. Men Kongsvinger evner altså å score litt, og det er ikke nødvendigvis godt nytt for Glenn Jensen som altså står sin siste kamp – på isen, ikke i boksen – for Vålerenga i dag.

Vi skal ikke disse Glenn Jensen, men vi merker oss Espen Knutsens ord til VIF-Hockey.No: «Han legger til å erstatte Glenn rent sportslig ikke vil bli det største problemet, det er begrenset hvor mye han har spilt. … Det er det sosiale som vil være den merkbare forskjellen.». Altså, med en litt opp-og-ned målvakt bak der i dag, kan det fort bli mer spennende enn nødvendig.

Men, vi er noen jævla, tåpelige, blåøyde optimister og vi tror Jensen leverer til gull i aften – dette og at gutta vil gi ham en best mulig avskjed før han skal lure alt av dumsnille sponsorer og samarbeidspartnere inn i rasfarlige Jordal Amfi tror vi definitivt gjør at kampen bikker Vålerengas vei med mer enn god margin.

Tør vi tippe 7-3? Jarra!

Ellers kan det joo nevnes at neste kamp, etter at Kongsvinger er ned- og bortsablet, er mot Storhamar i siloen på Hamar. Og fra der har vi jo nylige gode minner; 2-0-seier-karamellen i serieåpninga lar seg enda sutte på, spesielt i en sesong hvor vi innlysende ikke har hverken marginene eller måltjuvene på vår side. Og Storhamar sliter, de så seg blinde på glitteren i Champions Hockey League – og har falt sammen som en nyspretta sauemage hjemme i serien.

Sånt kan man bli glad av.

God natt Glenn Jensen, vi forventer nye meldinger fra sidelinja!…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.