Flaut tap da Glenn Jensen ble takket av

Glenn Jensen ble hyllet med stående applaus og blomster før en kamp som skulle bli en av særs trist affære på Jordal.

Tekst: FrodeL/JonasA

Vålerenga gikk ut i høyt tempo og etter bare 24 sekunder trodde hele Jordal at vi tok ledelsen. Målet ble dessverre annullert. Etter det skjedde det svært lite før Kongsvinger tok ledelsen etter drøye 15 minutters spill. Vålerenga var best, men det var alt i alt en dårlig periode mot et lag vi skal slå 10 av 10 ganger. Vi lå under 0-1 etter den første perioden.

Den andre periode starta noe bedre. Vi skapte litt sjanser, men scoringen lot vente på seg. For selv om det stort sett hele perioden var spill mot Kongsvingers mål fikk vi ikke uttelling denne perioden heller. Mange av skuddene som ble tatt gikk utenfor eller rett på keeper og vi gikk inn i de siste 20 uten å ha scoret mål mot det desidert dårligste laget i ligaen.

Den tredje fortsatte der den andre slapp med trykk fra Vålerenga. Men de store mulighetene ble ikke satt og isteden kom Kongsvinger på en sjelden visitt der de satte inn 0-2. Da var Vålerenga 16 minutter unna en aldri så liten skandale på Jordal. De 16 minuttene gikk unna i et jævla tempo og vi tapte altså for Kongsvinger. Hjemme på Jordal. Uten å score mål. Bekmørkt!

Glenn Jensen gjorde sine saker ok. Kan ikke klandres for målene og ble kåret til VIFs beste spiller. Vi takker for innsatsen som spiller i Vålerenga og ønsker han lykke til videre i sin jobb i kontorene på Jordal.

3. periode

Kampen er slutt. 0-2. Skam!

Under et minutt igjen og vi har tatt ut keeper. Ser ut til å bli det første shutouten til Kongsvinger noen gang.

Jeg kan ikke huske en mer pinlig forestilling på Jordal. Stakkars Glenn Jensen som får det her som sin avskjedskamp. Skammelig av laget!

Blå T16 er vinnerloddet her på Jordal. Vi gratulerer!

Vi har spilt 11 minutter av perioden og vi ligger fortsatt under 0-2 (sic) mot Kongsvinger. Pinlig!

3.27: 0-2. Så kommer selvsagt scoringen i mot. Zetterberg kommer skrått inn mot Jensen og setter pucken opp i krysset, stolpe inn. Ser ut som om noen lag tar skuddtrening mer alvorlig enn andre.

Enga ser gudskjelov ut som et helt annet lag i begynnelsen av denne periode. Vi har allerede hatt 2-3 store sjanser etter tre minutter. Dessverre har vi ikke foreløpig fått uttelling.

Pucken er droppet for tredje periode. Kom igjen nå, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 0-1. Denne perioden var helt skandaløs! Ingenting fungerte for Enga og viljen til å vinne virker å være totalt fraværende. Det her kan ikke en klubb som Vålerenga være bekjent av. Her må det virkelig skjerpes. Sånn laget fremstår nå er de en skam for klubben! Vi har pucken stort sett det meste av periode, etter noen svake åpningsminutter, men vi klarer å skape få skikkelige sjanser. Og når vi får sjansen, settes pucken 9 av 10 ganger utenfor eller over. Så lite kan ikke det målet være! Skjerp dere, gutta!  Skuddstatistikk 2 periode: 9-5.

17.29: 2 min Kongsvinger. Owuya for tripping.

Her er det fortsatt bare elendigheten. Csiszsar hadde et skudd på utsiden av stolpen i power play. Det er det vi har klart å skape.

12.26: 2 min Kongsvinger. Owuya for roughing.

Helt håpløst power play av Vålerenga. Skaper ingenting!

9.32: 2 min Kongsvinger . Makitolo for slashing.

Det spilles «hockey» fortsatt her på Jordal. Det skjer bare ikke så mye. Enga er forferdelige.

De første tre minuttene av perioden har vært horrible. Kongsvinger har hatt to bra sjanser allerede.

Midtperioden er nå i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 0-1. Vålerenga har naturligvis vært det dominerende laget i denne periode, men Det virker som om laget går på halv maskin. Som vanlig kreves det en million sjanser for at vi skal kunne score. Halvparten av skuddene våre treffer ikke mål. Det burde være det minste man kunne forlange. Halvslapp forsvarsspill, særlig av Csiszar og Follestad Johansen, har gitt bønda et par sjanser og de utnyttet en av dem. Nå gjelder det å heve spillet betraktelig i resten av kampen, så vi slipper å gå på et ydmykende tap mot Kongsvinger. Alt må gå raskere, skuddene må være bedre og vi må gå mer rett på mål! Skuddstatistikk 1. periode: 10-4.

Ny stor sjanse til Enga når Ylven setter opp Ask, men heller ikke han klarer å overliste keeper Jonsson

15.06: 0-1. En bonde får ta seg uforstyrret inn i Engas sone og setter pucken opp i hjørnet. Skapt av Vålerenga!

Enga sliter med å skape sjanser så langt i kampen. Tempoet på både puck og spillere er nødt til å heves. De gangene Enga setter fart på spillet sliter Kongsvinger med å henge med.

Vål’enga rir greit unna det undertallet.

10.16: 2 min Vålerenga. Csiszar  for tripping.

Kjempesjanse til Vålerenga! Mathias Trygg setter en retur over buret på nærmest åpent mål etter et skudd fra Ask.

Vålerenga scorer allerede etter et halvt minutt, men målet annulleres for målgårdsoffside. Vanskelig å se herfra om det er korrekt. Lindstrøm er ikke fornøyd med dommerne.

Da er kveldens kamp på Jordal i gang. Kom igjen, Enga!

Glenn Jensens siste kamp for Vålerenga dette og det vil naturligvis markeres. Han spiller også fra start etter det vi har hørt. Kongsvinger slo Storhamar forrige helg, så dette blir absolutt ingen walk over. Ellers er det ikke meldt om noen nye skader for oss uten om Juell og Mørk som fortsatt er ute.