Overb(l)ikket: En helsvart aften i Jordal Amfi

Det skulle være Glenn Jensens kveld, Glenn og alle gutta. Glenn gjorde jobben – uansett hva han sa til TV2 etter kampslutt – men de andre gutta var ikke til stede.

Å slippe inn to mål mot Kongsvinger er ingen skamp. Kongsvinger har bevist at de kan score også mot de gode lagene, da skulle det nesten være en sensasjon at de ikke scorer mot middelhavsfareren Vålerenga. Ergo; Glenn Jensen gjorde jobben sin, og fikk i så måte en grei exit før han nå trer inn i jobb i klubbens markeds- og salgsavdeling.

Takk for alt, Glenn!

Værre var det blandt resten av gutta, og værre var det som kom fra Espen Knutsen etter kampslutt. «- 90 prosent av spillerne har ferdigheter som meitemarker.» sa han til TV2. Vi skal ikke rippe opp i kampen, den må bare forbigås i stillhet. Vi vil aldri bli minnet på den kampen igjen.

Det flaueste og pinligste tapet i Vålerenga Ishockeys historie.

Men hva er det «Shampo» tenker med når han kaller spillerne sine, eller rettere sagt ferdighetene deres, for meitemark? Jada, vi er klar over at «Iskrigerne» er klippet til for maks underholdning, men vi klarer ikke la være tenke at disse to karene, «Shampo» og «Svenna», ikke evner å snakke opp spillerne sine. Vi skal ikke dra frem det stadig tilbakevendende vokabularet fra «Iskrigerne» annet enn å konstantere at det er på særs neandertal-nivå.

Usj!

Etter sesongen slutter «Shampo» som trener, og går over i stillingen som sportssjef. Kanskje tiden er inne til å innta den rollen allerede nå? «Shampo» og «Svenna» klarer innlysende ikke å få ut det beste av St. Halvards menn nå. Ikke i nærheten engang. Og de taktiske disposisjonene? Helt natta. Vi vet ikke om det finnes alternativer til «Shampo» og «Svenna» tilgjengelig, men nær sagt alt synes bedre nå.

Forresten vet vi om en coach som bør være tilgjengelig for et korttids-oppdrag om klubben ringer. Nei, det er ikke «Overb(l)ikket», men vi tør ikke blåse navnet i frykt fr å jinx’e det. Men vi tror vi får rett.

Noe annet ser ikke ut til å virke nå. Trenerbytte nå.

God natt, fy faen!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.