Info om billetter til NSA-feltet mot Ungarn

Klanen får via sitt medlemskap i NSA muligheten til å kjøpe billetter på NSA-feltet på Ullevaal under landskamper. Playoff-kampen hjemme mot Ungarn er intet unntak. Under finner du infoen om status på billettene vi har fått tildelt. 

Tekst: Jossi // foto: Grydis


Klanen fikk basert på sitt oppmøte på landskampene tildelt 20 billetter til hjemmekampen mot Ungarn 12. november. Disse ble revet bort umiddelbart og det er derfor ikke mulig å skaffe seg billetter via oss i denne omgang.

Ønsker du likevel billetter til NSA-feltet kan du sette deg på venteliste. Da sender du en mail til Jostein på: jostein.ellingsen@gmail.com.

Status gjøres opp 2. november.

Oppdatert 3. november: Hele feltet er utsolgt. Alle som har reservert billetter gjennom oss må hente disse utenfor Burger King på kampdagen før klokken 20:00. Hvis noen har reservert billetter, men av en eller annen grunn ikke har mulighet til å dra på kamp må vi få beskjed sporenstreks. Folk står på venteliste! Beskjeden skal gis til Jostein.  

Billetter til bortekampen: Her har ikke NSA fått tildelt noen og vi har derfor heller ingen. Bortefeltet er allerede utsolgt, så her må nok lyssky bakmenn oppsøkes i en mørk bakgate.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.