Før Godset borte

Ja, så har vi kommet til siste serierunde da. En ny skuffende sesong skal avsluttes mot samme lag som den begynte mot. Avsluttes den like bra som den begynte?

Tekst: JonasA // foto: Grydis.no 


Det ble som vi har fryktet noen uker nå, nemlig en serieavslutning uten noe som helst å spille for. Mye på grunn av altfor dårlige resultater på «eget» gress.

Et nytt eksempel på det fikk vi forrige helg da vi falt sammen etter pause og ga fra oss nok en ledelse. Og et lag som har gitt inntrykk av at de har trent hardt for å være godt trent er altså et av ligaens dårligste lag i andre omgang. Der er det noe som skurrer.

Foran en kamp som ikke betyr noe som helst føles det vanskelig å finne noe særlig fornuftig å skrive om. Seier kan bety sjetteplass og dermed noen kroner ekstra, og som kjent er alle kroner inn en fin ting. Det får være motivasjonen. Også hadde det vært artig å slå Godset for fjerde gang på rad selvfølgelig.

Det blir ingen lett oppgave. Godset har vært ligaens beste lag i høst og er uten tvil store favoritter i denne. Noe å spille for har de også, så her har vi en tøff oppgave foran oss. Det positive får være at vi nå har gått seks kamper uten tap, så vår form er ganske bra den også.

Dessverre er Wæhler ute med karantene etter det gule på overtid sist. Poengsnittet med og uten han er som sikkert mange vet som natt og dag.

Hvem som kommer inn for han er usikkert. Hadde det vært en viktig kamp hadde jeg trodd på Larsen siden han virker å være foran Nakkim i rekka. I og med at den ikke betyr noe særlig er det muligheter for at Rekdal prioriterer å gi de unge og lovende en mulighet der vi mangler våre antatt beste.

Ellers var Brown banens beste sist, hvert fall så lenge kreftene holdt, så det forventes at han får en ny mulighet på topp. Vil også tro at Zahid, som herjet i Drammen i fjor, kommer inn igjen i laget etter sin karantene.

Alt ligger til rette for at dette skal bli en svært underholdende kamp. Et sølvjagende Godset mot et Vålerenga som kan slippe seg helt løs og som har hatt et godt tak på hjemmelaget i de siste møtene. Det lukter målfest på Marienlyst.

Selv om vi ikke har noe å spille for virker det som det blir mange på bortefeltet i Drammen. La oss synge ut bønda fra Drammen og gjøre det vi kan for at vi avslutter sesongen med stil. Om de fortjener det kan diskuteres,men det blir blytungt med et halvt år med pause fra fotballen nå.

Året rundt med Vål’enga! 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.