Overblikket: Håp i tåkehavet

Vi har ikke så mye å si om kampen i går annet enn at den på grunn av Jordals «tipp topp moderne anlegg» lagde en tåkeskandale av rang og dimensjoner,

(Foto: Line Svalastog)

Kampen ble avbrutt flere ganger, og til slutt ble den avlyst. Da på stillingen 1-0 til Lørenskog etter en massiv hjerneblødning av Morten Ask i første «periode». Sånn sett er det greit at kampen ble avlyst.

Lagene var jevne, og Vålerenga hadde et skudd i stanga det enda dirrer av. Men det er godt nytt å melde, Vålerenga var helt på høyde med Lørenskog, et Lørenskog som er tagget som en medaljekandidat denne sesongen – med rette; Lørenskog har et meget sterkt mannskap på papiret.

Det har for så vidt Lørenskog hatt i flere sesonger, men nå med den gamle røveren Kenneth Larsen ved roret kan det godt være at de klarer gå hele veien.

Noe mer er det ikke å si, annet enn å nevne et annulert mål. Jordal-Johnsen så sitt snitt til å annullere et mål. Fiin-fin fyr det der. At han ikke har fått noen kampers hvile etter skandalen i Hamar OL-Amfi sist fredag er et mysterium, men sånn er det i kameratklubben NIHF. Vi får bare leve med det.

Hva som skjer med kampen i ettertid, altså når den skal spilles og hva som kjer med billetter, er naturligvis fortsatt ikke bestemt.

God natt ny arena, hvorhen du er…

taake


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.