Drømmefredag

Det var ingen festforestilling på Ullevaal, men det holdt til 3 poeng og det er det som teller. Positive debuter for våre nye svensker, Berre hedret, Moa presentert og overnatting på sølvplass. Dette var en fin start på helgen.

Tekst: JonasA // foto: Tatt fra ET på Twitter


Først og fremst må jeg be alle som leser dette om å se intervjuet med Rekdal etter kampen (link nederst i teksten). Der hyller han supporterne for innsatsen på slutten av kampen og mener vi hjalp til med å dra seieren i land. Det må ha vært årsbeste på tribunen på Ullevaal, selv om antallet innenfor portene var skuffende. Det hele ble kronet med fine tifoer både i svingen og på bredden. Alt i alt var innsatsen på tribunen upåklagelig. Takk til alle som bidro!

Over til kampen, så var ikke den en höjdare. Likevel har vi full kontroll etter vi tar ledelsen og Tromsø er aldri i nærheten av å få med seg poeng. Offensivt sleit vi med det vi har sett mange ganger før, nemlig det å bryte ned et lag som lå overraskende lavt. Vi skapte få sjanser og trillet egentlig mest ball inne på Tromsøs halvdel uten å skape allverden. Men det holdt og det er det eneste som teller nå. Vi kan lene oss tilbake og se lagene vi kjemper mot spille mot hverandre denne runden. Forhåpentligvis ender alt uavgjort, gjerne med en haug av røde kort involvert.

Det kanskje mest positive med kampen var debuten til Lundström. Han viste klart og tydelig at han er en soleklar forsterkning på høyrebacken og hadde noen raid som får meg til å tro at vi har gjort et scoop i å hente svensken. Nå skal jeg ikke ta helt av her etter en match, men tror helt ærlig ikke jeg har sett en bedre debut i Vålerenga, spesielt ikke av en forsvarsspiller.

Melker fikk også vist seg frem en drøy halvtime og gjorde det helt godkjent. Noen feil, men viste at han var spillesugen og klar til å bidra. Han vil med stor sannsylighet starte mot Rosenborg neste kamp i og med at Stengel nok en gang må stå over med karantene for fem gule kort. Da får vi se mer av hva vi kan vente av den unge lovende svensken på midtbanen.

Ellers må Wæhler hedres nok en gang. Han vinner absolutt alt av dueller og er igjen banens beste etter min mening. Spesielt på dødball i mot virker det som han har lest i avisa hvor ballen skal komme, for han er alltid der og rydder unna. Er ikke den som krydrer med lissepassninger, men det er helt i orden. Den mannen må få ny kontrakt!

Også ble Moa presentert da. Det var gåsehud da han igjen entret Ullevaal-gresset og tok i mot hyllest fra Klanen, Miniklanen og AE i pausen. Gleder meg til å se han mot Real Madrid, og selv om han er kamprusten så skal du ikke se bort i fra at han dribler av både Ramos og Varane skoa.

Det var en herlig kveld på Ullevaal. Nå er det bare å lade opp til neste helg, for der venter langt tøffere oppgave for både spillere og supportere.

God helg!

Intervju med Rekdal: http://www.vif-fotball.no/news/article/9hu7n41xw59o1eiz8nodzkqai/title/det-supporterne-gjor-siste-ti-minuttene-er-sykt-viktig 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.