Avskilting til besvær

Hjem fra Ålesund lørdag formiddag ble Bohembussen avskiltet. Hendelsen ble omtalt i lokalpressen og utførlig delt i sosiale medier ila helgen og spekulasjonene om hva som var årsaken til den spredte seg som ild i tørt gress.

Tekst: Jostein Ellingsen // foto: Tormod Lien, Åndalsnes Avis


Her følger litt fakta for å få slutt på spekulasjoner og dritt.

Eierne av bussen har vært i kontakt med bussens verksted og kan fortelle om følgende:

– Bohembussen bruker et kjent merkeverksted
– Bohembussen var på EU-kontroll i juli 2014. Det var også en oppfølging i september samme år. Bussen har også i år vært på kontroll. Denne kontrollen skal også følges opp i høst.
– Det dreier seg ikke om havari eller at bussen ikke var i fullt kjørbar stand, men snarere manglende rapportering fra verkstedet.
– Bussen var kontrollert og reparert etter de mangler som da var funnet.
– Hovedårsaken til at bussen er blitt avskiltet er at verkstedet ved en feil ikke har sendte inn siste kontrollrapport og at vi vil klage på vedtaket.

For å sørge for at vi kan frakte våre supportere til og fra alle Vålerengas fotballkamper, leier Klanen Bohembussen. Bussen oppfyller Klanens krav til kvalitet og ikke minst et svært hyggelig turmiljø.

Alle supportere skal føle seg trygge på tur med Klanen og Bohembussen! Det er altså ikke slik som noen vil ha det til, at det utrykt å kjøre buss med oss. Det er en storm i et vannglass!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.