Lokomotiv Oslo – Vålerenga er endelig berammet

Vi møter som kjent Lokomotiv Oslo i første runde i cupen. Kampen er endelig berammet og det ble altså Frogner Stadion. Kampen spilles 21. april kl 18:00 

Tekst: EspenB


Oppdatert 15. april:

Kampen går på Frogner Stadion. Avpark 21/4 kl 18:00. Dørene åpner 17:00. Vi har den langsida med tribune og svingen mot Kirkeveien.

Billetter kjøpes på Billettservice.no fra 16. april (100 spenn + bil.avg) eller i døra for 100 spenn.  

Manglene NFF påpekte da de sa nei til Frogner Stadion vil bli utbedret til kampstart ref Lokomotiv Oslo.

Funfact Frogner Stadion: Vålerenga har intet mindre enn 9 sesonger der de spilte flest kamper på denne stadion. Det er også stadion hvor vi har vår målrekord i offisiell kamp. Vi slo Oldenborg 12-1 i 2011. Datoen var første mai og det var 1. runde i cupen. Vi hadde forøvrig hele åtte ulike målscorere i kampen!

Oppdatering slutt.

Lokomotiv Oslo holder til oppe på Sogn. Den relativt ferske klubben ble dannet i 1999. De har brukt åra på å avansere fra 8. divisjon og serieåpna i 3. div i går. De slo Hamkam 2 4-3 på Briskeby stadion etter en straffescoring i sluttminuttene.

De ønsket, såvidt jeg vet å spille kampen på Frogner Stadion eller Bislett. Frogner Stadion er ikke i nærheten av kampklar i følge NFF, og Loket (som de kaller seg sjøl) har søkt om å få spille på Bislett. Saken ligger nå hos Bymiljøetaten. Vi må dermed avvente kamptidspunkt den 21. april, billettpriser og hvordan man har tenkt å gjøre det med billetter.

Vålerenga skulle egentlig i møte med Loket i dag, men det er utsatt siden kamparena ikke er fastsatt.

Det er altså bare å smøre seg med tålmodighet og stikke på damenes byderby Vålerenga-Røa i Vallhall i kveld klokken 19:00 samt få med seg kampen i eliteserien på Ullevaal mot Haugesund fredag klokken 19:00.

Vi kommer tilbake med info så snart klubbene har den klar, men cupkamp blir det. Vi håper på vafler, cupcakes, pølser og en burger eller ti. Seieren er selvsagt vår.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.