Stabæk – Vålerenga på lørdag

Det er treningskamp mot Stabæk i morgen. På kunstgressbanen ved siden av Nadderud «stadion». 

Tekst: EspenB // foto: Stabak.no


Du har altså muligheten til å få med deg debuten til Elias Mar Omarsson og samtidig finsikte prøvespilleren Gary Martin. Den unge engelskmannen som har vært toppscorer på Island i to år på rad, og samtidig er så glad i Vålerenga at han har masa seg til prøvespill hos oss. Høres ut som en trivelig kar!

Vi regner forøvrig med at Rekdal bytter mange spillere i morgen. Det gjør sikkert Stabæk også, men hvem bryr seg om det?

Kampen starter 14:00 og vi tror jaggu det er gratis inngang. Vi finner i alle fall ikke noe om pris på Stabæk sine sider. Kampen går på kunstgressbanen ved siden av Nadderud, og sannsynligvis ser du kampen bedre der enn fra svingen som ligger nærmere Oslo S enn den vanlige banen til Stabæk.

Kle deg etter været og ta en kjapp tur til bondelandet på en lørdags ettermiddag. Det blir helt sikkert en frisk opplevelse, og du sitter altfor mye på ræva sånn som det er. God tur!

Bildet som ledsager artikkelen er lånt fra Stabæk sine hjemmesider, og er hva Stabæks «Blue Dream Arena» har kokt ned til. Ei pølsebu med Stabækflagg.

Den er forøvrig åpen i morgen. Det er da noe!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.