Overblikket: Game on!

Endelig er det tid for kamp igjen, ordentlig kamp, ikke sånn landslags-søl. Landslaget er et (u)nødvendig onde, et onde som ofte skaffer oss skader. Denne gangen slapp vi billig unna.

Nok om landslaget, vi så kampen mot Danmark, og den var ikke imponerende – av noen med vårt flagg på brystet. Bygones. Nå venter serieinnspurten.

For Vålerengas del er serieinnspurten «kjedelig». Kjedelig i den forstand at det er litt i det blå å skulle avansere noe særlig på tabellen. Skal man det er første joker førskommende torsdag. Da gjester Frisk Asker æreverdige men falleferdige Jordal Amfi.

Frisk Asker ligger i skrivende stund på en 4. plass på tabellen, 12 poeng foran Vålerenga. Over der finner vi Lørenskog med 76 poeng. På plassen under Frisk Asker finner vi Sparta med 71 poeng, 9 poeng foran Vålerenga. Vålerenga har for ordens skyld 62 poeng, og bak oss ligger Lillehammer på 57 poeng.

Andre plasser på tabellen er totalt uinteressante. Det er 21 poeng igjen å spille om.

Sparta er en mulighet, og kanskje overkomlig, Sparta er like jo-jo som Vålerenga. Det som kanskje taler i mot er at vi har igjen en kamp mot Sparta – men denne er i Sarpsborg, og ikke minst har Sparta rasert oss denne sesongen. Frisk Asker derimot har vi igjen hjemme – førstkommende torsdag som nevnt.

Hønsetjuvene fra Asker har stålet poeng på i Jordal Amfi denne sesongen, men nok får være nok.

Vi mener det ligger an til at Vålerenga bør klare 15 av 21 poeng før serien er over – og at lagene over oss tryner godt fremover. Flere ganger – gjerne på rad.

Den komplette oversikten over bygones og gjenstående kamper finner du her. Enjoy.

Alle mann til Jordal!

God natt landslaget…?


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.