Miniklanen trenger deg

Miniklanen har gleda Ullevaal og Vålerengas spillere med sitt nærvær i 10 år. Nå tar Klanen over ansvaret for feltet deres, og vi trenger folk som kan bidra der. Klubben utvikler morgendagens helter og vi sørger for utvikling av supporterne. En utmerket løsning.

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Klubben har gjort en fantastisk jobb for å sørge for at Mini- og Junior-klanen har hatt gode kår på tribunen slik at de kan støtte Vålerenga på best mulig måte. De har sunget ut Lillestrøm og en rekke andre bortesupportere opp igjennom åra, og har også vist seg på Jordal Amfi ved en rekke anledninger.

Nå kan det hende det er slutt. Grunnet nedbemanning på Valle er det ikke kapasitet til å videreføre ordninga, og Klanen har sagt seg villig til å ta ansvaret. Det er synd om vi ikke klarer å skaffe folk så dette tilbudet til de unge og lovende supporterne må legges ned.

Derfor trenger vi din hjelp.

Vi trenger folk som er villige til å bruke tida som vertskap for herlige Vålerenga-unger på Ullevaal kampdag. Du får garantert mange morsomme opplevelser og nye venner. Arbeidsoppgavene er helt greie, men viktige: Holde oppsyn med tribunefeltet under kampen, følge til kiosk og toalett, og starte sanger. Miniklanen er for unga mellom 6 til 12 år og Juniorklanen er tenåringer mellom 13 og 16 år.

Vi har klokkertro på at vi får til dette.

Selvsagt finnes det folk blant oss som har tid, lyst og anledning til å bidra. Lønn får du i form av opplevelser og en klapp på skuldra i ny og ne. Kanskje er nettopp du en av dem?

Klubben holder litt i trådene ennå, og interesserte bes sende mail til anita@vif.no. Hun videreformidler til Klanens styre.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.