Innmelding Vålerenga Fotball Elite

Det har vært knytta endel usikkerhet til hvordan man skal melde seg inn i Vålerenga Fotball Elite. Her kommer en presisering, og vi har informasjon om tildeling av medlemsnummer for oss som meldte oss inn i fjor.

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Innmelding i Vålerenga Fotball Elite 2015:

Fjorårets medlemmer og nye medlemmer betaler kontigenten 2015 via denne linken:

deltager.no/elitemedlem2015

Vi som meldte seg inn i 2014 skal altså også benytte denne linken. Vi får ikke giro i posten, og vi får ikke giro på e-post. Det er deltager.no/elitemedlem2015 som er måten å melde seg inn i Vålerenga Fotball Elite på.

Kontigenten er satt til 250 kr. (De som ønsker kan betale 1250, og tusenlappen går uavkortet til taltentarbeidet i Vålerenga Fotball Elite) Det tar deg ca 2 minutter og betaling skjer via kredittkort. Lett, trygt og enkelt. Tilogmed jeg har fått det til – to ganger!

Det trykkes ikke opp medlemskort for 2015. Klubben ønsker å gjøre det enkelt og heller bruke de pengene til andre ting. Sportslig satsing og suksess for eksempel.

Etter innmelding får du en bekreftelsesmail fra det noe klønete avsendernavnet ikke-svar. Mailen heter «Ordrebekreftelse» Denne mailen inneholder alle relevante opplysninger og gjelder som ditt medlemsbevis.

Medlemsnummer:

Vi som meldte oss inn i fjor har ikke fått tildelt medlemsnummer. Mange er opptatt av å ha lave medlemsnummer og de laveste medlemsnummerne er holdt av til oss som betalte kontigenten for 2014. Styret i VFE vedtok i fjor at det skal trekkes medlemsnummere blant alle de som meldte seg inn i fjor.

24. februar blir det samling på Bohemen der medlemsnummerne trekkes. Er du heldig kan du skryte av at du er medlem nummer 1. Er jeg heldig kan jeg det.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.