Enkel seier på Jordal

Vålerenga – M/S 5-0 Det var mye kål og poteter på Jordal i kveld, men Vålerenga fikk gjort jobben. M/S var aldri i nærheten av noe som helst og vi tipper turen ned fra det høye Manglerudfjellet var mer spennende enn selve kampen.

Tekst:FeiteFrode & EspenB

Vålerenga tok oppskriftsmessig ledelsen i første periode, økte til to og tre null i andre periode. De fortsatte i den tredje periuoden og økte til fire og  fem mens M/S surra rundt i de gule hjelmene sine og bidro lite til kampen. Med litt mer aggressivitet hadde vi knust dem fullstendig. telleapparatet stoppa dog på fem mål rett vei. Skuddstatistikk 47-17.

Dagens VIF-gutt ble Gunnarsson.

Det er verdt å nevne at både Brede Csiszar og Trygg måtte kaste inn håndkleet i første periode, men vi vet ikke noe om skadeomfanget ennå dessverre.

Under følger vårt livereferat.

Tredje periode:

Kampen er over.Vålerenga vant 5-0.

18.39: 2 min M/S. Fick for slashing.

Sjanse på sjanse for Enga nå, men Hjelle står på hodet og redder.

Fem minutter igjen og nå kjører Enga karusell med M/S. Det er skuddkanonade mot M/S-buret, men det nærmeste vi kom var stolpen.

11.27: 2 min M/S. Lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

10.24: 5-0! Nå snakker vi. Flott power play scoring av Tobias Lindstrøm! Han setter pucken i krysset på pasning fra Ihnacak og Sørvik.

9.19: 2 min M/S. Juell for tripping.

6.54: 2 min Vålerenga. Olden for hekting.

6.06: 4-0! Mål nå også shorthanded. Ihnacak spilte fri Fillip Gunnrsson alene med Hjelle. Gunnarsson satte enkelt inn pucken mellom bena på keeperen.

4.17: 2 min Vålerenga. Olden for holding.

3.23: Icing.

Siste periode er i gang. Kom igjen, Enga!

Andre periode:

2. periode er over med stillingen 3-0 til Vålerenga. Denne perioden har kanskje vært hakket bedre enn den forrige, men det har på ingen måte vært noen stor periode. Vi har dog total kontroll på kampen og de gangene vi girer opp henger ikke Manglerud-gutta med. Forhåpentligvis vil vi benytte den siste perioden til å pynte med målforskjellen og til å gi Ihnacak et forsprang på poengtoppen. Ikke så mye ellers å si om denne kampen. Manglerud-gutta er litt grinete og stemningen på pressetribunen er god. Skuddstatistikk 2. periode: 14-6

19.29:  2 min M/S: Lagstraff for dårlig oppførsel. Hendig nok blåste dommeren denne utvisningen akkurat da Vålerenga kom alene med keeper. Godt dømt…

12,15: 3-0! Francois Fortier får slått inn pucken på en backhand. Assist til Juell og Ihnacak.

11.42: 2 min M/S. Hoel for tripping.

9.41: 2 min M/S. Fick for interference

9.18: 2-0! Sondre Olden slår inn en retur i det åpne buret. Assist til Karterud og Hilt Jørgensen.

Sju minutter spilt og ikke så mye har forandret seg her. Enga prøvde å skru opp tempoet litt tidlig i perioden, men de siste minuttene har badetempoet kommet tilbake. Kom igjen da, Enga!

Litt kjedelig beskjed før 2. periode: Både Bedre Csiszar og Mathias Trygg skadet seg i første periode og vil ikke spille videre. Brede gikk tidlig ut og holdt seg til skulderen han har hatt vondt i tidligere. Trygg ble skadet i den stygge taklingen i første periode. Vi har ingen info for øvrig.

Midtperioden er i gang. Kom igjen, Enga!

Første periode:

1. periode er over og stillingen  er 1-0 til Vålerenga. Det har  vært en ganske tam periode her på Jordal. Enga er langt bedre enn motstanderen, men nekter å vise det i særlig stor grad. Greit nok har vi dominert perioden og burde ha scoret flere mål, men det meste går i snegletempo. M/S har faktisk har et par gode sjanser, men Søberg har greit ryddet opp. Forhåpentligvis får de litt kjeft i garderoben, sånn at de skrur på tempoet og intensiteten litt. Vi vil ikke ha en reprise av sist M/S var på Jordal. Da rotet vi bort ett poeng. Skjerpings, Enga! Skuddstatistikk: 13-5.

Med 3,5 minutt igjen å spille av første periode, kan vi melde om at det skjer forferdelig lite på Jordal før øyeblikket. Greit nok har vi stadig noen sjanser, men dog…

13 minutter spilt og stillingen er 1-0. Vålerenga har full kontroll, men er litt i bademodus for nærværande. På tide å heve seg litt, gutta?

7.31: 2 min M/S: Juell for charging. Stygg takling på Trygg.

5.54: 1-0! Fillip Gunnarsson kommer seg flott igjennom på høyre side ogdrar ut keeper Hjelle. Assist til Juell og Lyngset.

Vi nærmer oss to minutter og det har ikke skjedd noe som helst å skrive hjem om.