161-aksjonen: Vålerenga står sammen

Norsk Supporterallianse (NSA) har satt i gang aksjonen 161 der de vil ta tilbake den norske fotballtradisjonen. 161 betyr en kamp lørdag, seks kamper i hovedrunden søndag og en sen kamp søndag. En samlet Vålerengafamilie står bak aksjonen. 

Tekst: EspenB // foto: fotballsupporter.no


Det er åpenbart at dette initiativet har vært etterlengtet. Aksjonen har tatt mål av seg til å endre oppsettet med kampdager i de øverste divisjonene, slik at tilskuere og supportere får forutsigbarhet på når kamper spilles og at alle kamper spilles i helgen.

Det betyr at det må legges føringer på Fotballtinget slik at Fotballtinget instruerer de som forhandler TV-avtalen om hva som er forhandlingsbart. Vinner NSA fram får vi tilbake den norske fotballtradisjonen med kamper kun i helgen. Les gjerne bakgrunn, krav og ønsker på NSA sine egne sider. Her finner du også oversikt over hvilke klubber og supporterforeninger som er med. Lista oppdateres ofte.

Aksjonen har i skrivende stund vært oppe i under to døgn. Den har allerede 6 klubber, 25 supporterklubber, 22 alternative grupperinger og over 21.000 organiserte supportere i ryggen. Fantastisk!

Klanen støtter selvsagt 161. Ikaros støtter selvsagt 161. Isco Boys støtter selvsagt 161. Vålerenga Fotball støtter selvsagt 161. Tiden er moden for endring og vi ser det alle sammen.

Det er gledelig å se at Vålerengafamilien står samlet om aksjonen. Alle er med for å prøve å endre det håpløse kampoppsettet vi lider under i dag. Klanen, Ikaros og Isco Boys var tidlig ute med støtte til aksjonen. I dag kom Vålerenga Fotball Elite på banen og ga sin støtte til aksjonen. Vålerenga Fotball er klinkende klare og går ut på egne hjemmesider for å feie all tvil til side. Dette er de med på!

Vi ønsker NSA lykke til med aksjonen og ønsker dem alt godt. Dette er forbrukermakt, og nå må Fotballting og NFF bruke øra. Sammen er vi ikke bare sterke, sammen er vi norsk fotball!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.