Overblikket: Mathias Trygg klar?

I hvert fall hvis vi for en gangs skyld skal tro på ryktet å gata. Og så var det visst kamp lørdag ettermiddag, Vålerenga – Frisk ryktes det. Men vi så ikke Vålerenga.

Vi er litt i det blå når det gjeder Hr. Trygg. At han er fri på markedet er vel kjent. Etter 4 poeng på 22 kamper i svenske Björkløven ble kontakten hans brukt som dasspapir og han ble sendt vekk med første trailer. Nå skal han altså ha signert for Vålerenga.

Dette skjedde visst fredag kveld, etter at han med tanke på hva han har å leve opp til under regiment til «Iskrigerne», var en tur hos frisøren, og senere fikk en manikyr, sikkert pedikyr også. Viktig om man skal være både stjerne og ishockeyspiller. Vålerengaspillerne sliter litt med den balansen der…

La oss håpe Trygg er immun mot dette «Iskrigerne»-viruset.

Trygg er, uansett frisør og manikyr, et kjærkommet tilskudd til stammen av det litt vaklende Vålerengatreet. Trygg er en sniper, er rask og har god blikk. Han scorer og legger pass. Pass har det egentlig ikke vært så stor mangel på denne sesongen – golagettere på den annen side er vi helt støvsugd for.

Noe som viste seg helt tydelig i kampen mot Frisk Asker lørdag. For en så dårlig evne til å avslutte er et sjeldent syn. Kongsvinger Knights er bede enn oss. Seriøst.

Vår egen lille store busemann var tilbake, legen turte ikke benke ham mer, og Morten Ask stod som alltid fram – men det holder ikke bare med ham. Det er på tide at spillerne skjønner alvoret. Det er tre nye på vei inn, og det var ikke mange i går som forsvarte en plass på laget når de tre ankommer.

Be afraid, be very afraid…

Mer gidder vi ikke si om kampen i går. De som vil ha litt ekstra smerte kan lese espenb sitt flotte livereferat her.

God natt sniper, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.