Knepent og ufortjent tap på Jordal

Vålerenga-Frisk Asker 3-4 etter. forlengelse. Vålerenga kom tidlig under men henta seg opp til 3-3 etter ordinær tid. De hadde sjenser til å avgjøre i sudden, men makta ikke det. Frist setter en lusen puck og tar med seg to poeng hjem. Det siste poenget blir med inn garderoben til iskrigerne våre.

Tekst:EspenB // Rikssynser: Dikern

Vålerenga fortjente alle poengene i dag. Sånn skulle det ikke gå. Vi vant skuddstatistikken 40-27 men endte opp med ett poeng. Frisk er effektive og tar med seg to poeng hjem til Asker. Vi har det tungt på pressetribunen nå og synes vi trenger noen skikkelige oppturer snart. Iskrigera må gå i seg sjøl og finne den nødvendige roen til å sette pucken der keeper ikke er.

God helg og rakk for kaffen. Neste er Sparta borte på tirsdag.

Under finner du vårt livereferat.

Sudden:

03:31 Frisk scorer og vinner 3-4. Takk for kaffen.

2 minutter igjen før evt straffer.

02:47 God avslutning av Frisk.

02:00 Alt spill foregår i Frisk sin sone.

Vi er minuttet inn i sudden. Spillet bølger frem og tilbake. 4 mot 4 nå

Tredje periode:

Perioden er over-. 3-3 og sudden death.

19:30 Stor, stor sjanse til Vålerenga, men vi klarer ikke å feie pucken over linja.

18:00 To minutter igjen av ordinær tid. Blir det forlengelse eller avgjøres det før slutt?

16:55 Ny stor sjanse til Vålerenga.

15:03 MÅÅÅÅL!!!! Sørvik banker`n i lengste kryss! Assist ved Ihnacak og Ask.

Faen Enga. Jobbe, jobbe, krige og blø. Kom igjen!!! Scooooooor

13:37 MÅÅÅL!!! Vålerenga reduserer til 2-3! Målscorer er Morten ASk (Karterud, Ihnacak)

11:01 2 min Vålerenga. 6 mann på isen..

09:30 Ny diiiiger sjanse til Vålerenga, men scoring? Neeeida. Faen asså!

07:00 Vålerenga med knallhardt skudd i stolpen!

05:05 Frisk er fulltallig.

03:05 2 min Frisk Holding.

02:44 Megasjanser til Vålerenga, men vi scorer ikke. Igjen dytter Friskkeeper buret ustraffa ut av stilling. Skandaløs dømming.

Pucken er droppet!

Andre periode:

Skuddstatistikk 15-6. Likevel vinner Frisk perioden 2-1. Vi ser nå hva som skiller sjuende og tredjeplass på tabellen. De scorer på sjansene sine og vi er ikke i nærheten av å sette våre. Det er trist, men sant. Vålerenga annp 2014 holder ike mål. Godt det er forsterkninger på vei. Vi må treffe på alle tre for å henge med. Vi har likevel en våt drøm om at Vålerenga skal snu dette på en mirakuløs måte i tredje periode. Håpet og trua mister vi aldri.

Perioden er over.

17:30 Friskeeper dytter buret ut av stilling med åpenbar vilje, men dommerne overser det glatt.

17:27 FRisk er fulltallig.

15:28 2 min Frisk. Får en timinutter også. Takling mot hodet.

Fem minutter igjen av perioden. Vålerenga prlver, men er rett og slett ikke dyktige nok i avslutningsfasen.

Vi savner å bruke superlativer om Vålerenga og Vålerengas spill. Dette spillet er rett og slett fryktelig.

06:36 2 min Frisk

19:49 Mål til Frisk 1-3. Vi er fulltallige.

10:08 2 min Vålerenga Hoel for tripping

09:11 Frisk er fulltallig….

08:41 Frisk er fire på banen.

0827: Godt angrep avsluttes av Stene, men keeper redder…igjen.

Vi krever mål nå asså! Kom igjen Enga!!

07:17 Ny 2 min på Frisk. Vi spiller fem mot tre i 1.24!

06: 41 2 min FRisk for hekting.

06:32 En pasining med kremtopp fra Hilt sender to av våre alene med keeper, men vi klarer nok en gang å la være å score.

05:05 God sjanse for VIF, men Ihnacak klarer ikke å sette pucken.

Tipper Folle digga å score på Frisk og at det henger en tusenlapp på speilet i garderoben nå.

02:06 MÅÅÅL!! Vålerenga reduserer til 1-2 etter skudd fra blålinja. Målscorer er Follestad Johansen ) Ihnacuk)

01:25 Espeland fyrer fra blå og treffer snappen til keeper.

00:21 Mål. Spilt 21 sekunder og Frisk opp til 2-0. Faen!

Første periode:

Vålerenga er gode innimellom, men det går for langt mellom hver gang. Frisk vinner skuddstatistikken selv om vi sitter med følelsen av at Vålerenga har vært det beste laget. Nå kommer midtperioden der Vålerenga har vært veldig svake i stort sett hele år. Vi håper det ikke er tilfelle i dag og at vi klarer å tilrive oss ledelsen før tredje periode. Heng med!

Perioden er over. Frisk leder 1-0 Skuddstatistikk 10-14

Vålerenga med kjempesjanse rett før perioden er over med pucken gikk utenfor.

18:24 Frisk er fulltallige.

17:00 FRisk alene med Søberg i vårt pp.. Søberg redder!

16:24 2 min Frisk highsticking.

Avventende utvisning på FRisk. Vålerenga med 6 mann nå Resultatløst.

15:11 Mål. Frisk Asker tar ledelsen i power Play. Vi er dermed fulltallige igjen.

13:51 2 min Vålerenga Espeland for slashing.

Avventende utvisning på en Vålerengaspiller. Frisk har tatt ut keeper. Resultatløst.

10:46 Frisk med skudd i stolpen!

09:51 Vålerenga er fulltallig.

08:33 Frisk ble muligens snytt for scoring. Vi fortsetter med 4 spillere.

07:49 2 min Vålerenga.  Kaptein Cszcar for Interference.

07:03 Bra periode av Vålerenga.

06:00 Dobbelsjanse  til Vålerenga følges opp med en kjempesjanse. Står fortsatt 0-0

05:49 Vålerenga er fulltallig.

03:09 2 min Vålerenga. Sørvik for  delay of game. Rikssynser Dikern  er svært uenig med dommer.

02:51 Frisk har åpnak kampen best, og ser ut til å ville ting.