Vidar Ørn Kjartansson blir pop-artist!

Denne uka slipper Eccentric Music en låt der all inntekt går til innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål`enga». Sanger på låta er ingen ringere enn Vidar Ørn Kjartansson. Alle inntekter går uavkortet til aksjonen.

Tekst: EspenB // foto: Erik Faukland


Innsamlingsaksjonen pågår fortsatt selv om det har vært stille rundt den en stund.

Det nyeste skuddet på stammen er altså ei låt der inntektene går til innsamlingsaksjonen. Bak står Vålerenga-supporter David Eriksen, Ken Ingwersen, og Eccentric Music. Låta er en gave til Vålerenga og Eccentric Music har tatt alle kostnader i forbindelse med innspillingen.

Vidar Ørn bidrar altså med vokal og hva er vel da mer naturlig enn at låta heter «My sacrifice» Det har ikke lykkes Klanen.no å få hørt låta ennå, så vi må vel vente til den slippes i løpet av uka.

Den blir tilgjengelig på iTunes, cdon.com, platekompaniet.no og Spotify. Låta koster 12 kr og alle overskudd går til innsamlingsaksjonen. Er vi flinke og kjøper låta støtter vi klubben og vi hjelper Trøim samtidig til grave litt dypere i lommene. Dine 12 kr blir til 24 kr i løpet av høsten.

Vidar Ørn Kjartansson har tatt tippeligaen med storm og er en av ligaens absolutt største stjerner. Nå gjenstår altså å se om han tar plass blant de største på pop-himmelen.

Dette er et veldig uventet tiltak, men det er desto mer morsomt. Kudos til arkitektene bak forslag og gjennomføring.

Ørn som popsanger, jeg gir meg ende over!

Kjøp, kjøp, kjøp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.