Bli med på festkveld – Ullevaal stadion, søndag 18:00

I morgen er det på ny fotballkamp. Vålerenga Fotball tar i mot Sogndal på Ullevaal stadion. Dette er en kamp vi bør og skal vinne. Tre poeng må være mulig å forlange mot et lag som ligger der neddi sumpa.

Det er mye som har vært sagt og skrevet om Vålerengas resultater denne høsten. Alt det skal vi la ligge. Vi klenger oss heller til den gamle fotballklisjeen «hver kamp lever sitt eget liv». Det betyr at de foregående kampene er glemt. Nå har vi nullstilt oss. Vi er klare for å gi jernet på tribunen, og spillerne er klare for å tråkke på de bæra som stiller på motsatt side av Ullevaal-matta.

Her finner du billettinformasjon

Med tre poeng mot Sogndal tar vi et godt skritt opp mot den forgjette fjerdeplassen. Denne plassen er plutselig blitt dritviktig. «Hvorfor?» lurer du kanskje. «Europacup» er svaret vårt. Begeret med øl står på bordet foran oss, det eneste vi trenger å gjøre er å gripe den før noen andre gjør det. Vi har scora 2,45 mål pr hjemmekamp denne sesongen – dette snittet vil ha gått opp etter kampen på søndag.

I tillegg til poeng og gleden av å knuse Sogndal så er kampen i morgen en ypperlig anledning å oppleve Vålerenga på det beste tidspunktet som finnes: Søndag 18:00. La oss vise fotball-Norge at vi er Norges beste supportere. At vi støtter laget vårt i tykt og tynt, og selv om suppa har vært litt underlig den siste tida så skal vi jaggu meg drikke den. Glemt er kampen mot Ulf fra Sandnes; nå er det saftkokera som skal knuses. Dette skal Kjartansson score oss til, Heltne Nilsen kjempe oss til, Kristiansen løpe oss til og Zahid drible oss til.

For da sees vi da? I morgen, søndag, klokka 18:00 på Ullevaal stadion? Gleder meg!

Kom la oss laga show!

Comments are closed.