VI SOM ER VÅLERENGA: Dørene åpner 12:00 på lørdag

Lørdag møter Vålerenga – Brann kl 18. Allerede kl 12:00 åpner imidlertid dørene i Vallhall – der vorspielet til kampen er. Med øl, musikk, Kjetil Rekdal (bildet) og innsamling til «Det er vi som er Vål’enga» som stikkord, samles Vålerenga-supportere for det de voksne kaller hyggelig samvær.

Tekst: MortenN // Foto: grydis.no

Åpningstidene er altså 12:00-16:30, ølserveringen starter kl 13 (ikke lov før).

Vi har tidligere i uka skrevet det meste som er å nevne om arrangementet. For eksempel at alle pengene som kommer inn går til innsamlingsaksjonen, at «husbandet» for dagen heter Jeg & Du & Kjell, og at Ragnar Strandbakke og Trond Ingebrigtsen stiller som «headlinere».

Vi har også snakket om at Reka kommer, og at det kanskje blir telefonintervju med en for denne skribenten hemmeliggjort norsk statsborger: Bosatt i England, digert Vålerenga-hjerte, digert sjekkhefte. Ja, også skulle selveste Daniel Fredheim Holm ta turen innom da.

Du har sikkert også fått med deg at Tor Olav Trøim dobler morgendagens omsetning, siden han dobler alt som kommer inn til innsamlingsaksjonen.

Det du imidlertid IKKE veit, er at det kommer til å bli…… (trommmmmmmmevirvvvvvvvvvellllllll) …. LODDSALG! 20 kr per lodd, men 6 for 100 – og fin-fine premier. Ryktene går på kjendis-middag, Vålerenga-klær og lignende – men møt opp, så fårru se.

DA har jeg ikke mer å melde, men les gjerne mer om arrangementet under her:

Les mer om arrangementet her:

VI SOM ER VÅL’ENGA: Trøim dobler ølpenga
VI SOM ER VÅL’ENGA: Dette skjer fra scenen
VI SOM ER VÅL’ENGA: Alle mann til Vallhall lørdag
VI SOM ER VÅL’ENGA: Hjelp oss å invitere folk til lørdag

Vis din interesse for arrangementet på Facebook.

Generell informasjon om innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål’enga»

Comments are closed.