VI SOM ER VÅL’ENGA: Dette skjer fra scenen

Vålerenga møter Brann lørdag, men før vi drar på Ullevål er det vorspiel i Vallhall. Her er litt om det som skjer på scena.

Tekst: MortenN // Foto: grydis.no

valerengajubileumsdag-017Dørene åpner kl 1200, og før vi pakker sammen og drar til stadion ca 1630 kommer det til å skje en del ting fra scenekanten. Som husband for dagen stiller trioen Du & Jeg & Kjell (gratis!) opp. Trioen spiller Vålerenga-sanger og gamle revyviser med sterk Oslo-tilhørighet, og sikkert mye annet som passer bra i settingen øl, ball og vorspiel. Det er også bekreftet musikalske gjester i våre venner Ragnar Strandbakke (bildet) og Trond Ingebretsen (bildet over), som endelig har fått igjen stemmen etter maraton-konsertene de hadde i forbindelse med 100-årsjubileet!

Ubekreftede rykter går på at det også kan dukke opp overraskelser underveis på scene-/musikkfronten, men her holder festkomiteen kortene tett til brystet. Så tett at man nesten kan mistenke dem for å sitte med dårlige kort på hånda… Men vi lar oss gjerne positivt overraske!

kjetil rekdal -grydisKjetil Rekdal kommer også, men han slipper vi å høre synge. Det blir i stedet et intervju fra scena om både Brann-kampen og annet Vålerenga-aktuelt. Det ryktes at flere spillere også kommer, bl.a tyder mye på at Daniel Fredheim Holm tar turen.

Til slutt vet skribenten at det jobbes med et telefonintervju med en eller annen person med sterk Vålerenga-tilknytning. Vi vet ikke hvem dette er, bare at han er frahindret fra å komme personlig – og at han har bostedsadresse i utlandet. Skribenten tipper fritt at denne personen muligens bor i den delen av utlandet de snakker engelsk. Muligens til og med akkurat der de fant opp engelsk.

Les mer om arrangementet her:

VI SOM ER VÅL’ENGA: Alle mann til Vallhall lørdag
VI SOM ER VÅL’ENGA: Hjelp oss å invitere folk til lørdag

Vis din interesse for arrangementet på Facebook.

visomervalengatrykkher

 

0 thoughts on “VI SOM ER VÅL’ENGA: Dette skjer fra scenen

  1. Pingback: Klanen.no

  2. Pingback: Klanen.no

  3. Pingback: Klanen.no