Praktisk informasjon til neste gang LSK spiller på Ullevål

Tekst: MortenN

Her følger praktisk informasjon vedrørende sikkerhet for LSK-supportere neste gang det er kamp mot Vålerenga.

BILLETTER
Billetter forhåndselges i kiosken på Lillestrøm – det vil med andre ord ikke være anledning å kjøpe billetter på Ullevål.

SEGREGERING
Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Ullevål. Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot at all organisert supporter transport skal via Oslo. Se mer under.

VISITASJON / SIKKERHET
Vanlig visitasjon i innslipp. Det vil være gjerder og sluser som vanlig. Vær forberedt og bidra til flyt.

INNGANGER
Lillestrøm supportere har gjesteinngangen, og det vil ikke være andre som slippes inn her. Portene åpner 1, 5 time før kampstart. For å unngå køer, oppfordres det sterkt til å være ute i god tid før kampstart. Dere slippes inn en og en, og det kommer til å gå dritsakte.

NABOVARSEL
Vi har bygd om alle VIP-plassene rett bak feltet deres til leiligheter. Her vil det ikke under noen omstendighet være kontroll av noen verken inn eller ut, og det vil være enkelt å ta seg inn og ut av tribunen her via verandaen.

RØYKESLUSE
Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Selv om det er kjempegod plass på Ullevål, vil det kun bli satt opp røykesluse i pausen på vanlig sted.

BUSSER / LOGISTIKK
Politiet vil hjelpe oss med å organisere mottak/avlasting slik at alle kommer inn i tide.

Alle Lillestrøm bussene kjører via Roa/Hønefoss/Sandvika. STANS ved Sandvika Storsenter (vet dere ikke hvor dette er, så spør). Alle busser bør være på plass der kl 1730 – 1745.

Derfra sender politiet inn 3 og 3 busser.

Bussene parkerer på «vanlig sted» på Berg-banen, der er det vakthold under kampen. Husk å parkere med minst 25 meters mellomrom, så bussene ikke faller gjennom taket.

INGEN BUSSER slipper gjennom Oslo By.

TOALETTER
Vi har begrenset toalettfasalitetene slik at det må påregnes 5 min venting for herrer, og 15 min for damer. Vær tålmodig, og ta med eget dasspapir.

KIOSK
I anledning dagen selger vi kalde hamburgere til fantasipris.

TIFO
Tifogrupper må være ferdig rigget og ute av stadion kl. 17:00. Meld inn til SK om antall for rigg og start. Vær oppmerksom på vekslende grad av visitering, undersøkelse av alt utstyr og generell folkeskikk – og vær forberedt på å bli beskyldt for det meste.

TIL SLUTT
Vi bare kødder. I Oslo er det ikke sånn vi behandler gjester. Her er heldigvis politiet vant til folk fra før.

Relaterte saker:
Vålerengas informasjon til Vålerenga-supportere når vi skal til Åråsen.

 

Comments are closed.