MortenN – ditriktspolitisk talsmann i Klanen takker av

Det er med tristhet jeg melder at vår ærede redaktør på Klanen.no og distriktspolitisk talsmann Morten Nydal nå trekker seg ut av alt Klansarbeid. Det er med stolthet og glede jeg melder at han trekker seg for å stille til valg i styret i elitedelen av Vålerenga Fotball. 

Tekst: Espen Bjørneseth // foto: Selfie!


Valgkomiteen i Vålerenga Fotball har gjort seg ferdig med innstillinga til nye styrer i Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite. De har besluttet å innstille Morten Nydal på varaplass i styret til elitedelen av Vålerenga. (Du finner innstillinga i sin helhet nederst i denne saken). Valgkomiteen innstilling forutsetter at ekstraordinært årsmøte i Vålerenga Fotball beslutter å dele klubben inn i en eliteklubb og en fotballklubb mandag 1.september. 

Det er opplagt at en kar som innehar styreverv i Vålerenga Fotball ikke kan inneha verv i Klanen. Klanen er tross alt Vålerengas uavhengige supporteres klubb. I og med at Morten er butikksjef på Meny Carl Berner, barnefar, og nå altså skal ta på seg ansvar i Vålerenga Fotball så er det dessuten slik at døgnet bare innehar 24 timer for ham også. Som påtroppende redaktør av Klanen.no er det naturlig at jeg sier noen ord om avtroppende redaktør.

Morten kom inn i Klanstyret som et friskt pust for mange år tilbake. Han har vært en aktiv del av styret i 6-7 år. Det er vel ingen andre i styret som nekter hardt når jeg sier at han har fått inn struktur i møtevirksomhet og informasjonsdeling i forkant av styrmøtene.

Han tok etterhvert på seg ansvaret for nettsidene til Klanen og senere også Facebooksatsninga. Der var det heller lite aktivitet, og det gikk ofte uker mellom hver gang det kom nye saker. Det ville Morten endre radikalt på, og la opp et hårete mål om fire nye, unike saker daglig før han spurte om jeg kunne hjelpe ham med det.

Vi er nok ikke helt i mål der ennå, men han har revitalisert nettsatsinga kolossalt med hjelp fra noen få andre. Lesertallene våre er meget gode på de fleste sakene vi legger ut.

Klanen.no mister sin største kapasitet, men Vålerenga Fotball får overta den. Vålerenga Fotball er selvsagt viktigere enn Klanen så det er gledelig at valgkomiteen har sett det samme vi som har jobba med Morten har sett i årevis. Han er en dyktig og fornuftig kar med bein i nesa.

Det blir tungt å drive siden videre uten Morten, vi to har tross alt stått for godt over 90 % av sakene som er lagt ut. Jeg er altså avhengig av at dere andre bidrar i større grad enn før om vi skal opprettholde aktiviteten som den er per i dag. Siden drives på dugnad av og for klansmedlemmer, og da sier det seg selv at siden ikke blir bedre enn det vi medlemmer klarer å gjøre den til sjøl. Jeg klarer ikke alt aleine, men med hjelp av dere skal siden utvikles videre.

Morten: Lykke til med nye og langt større utfordringer. Om det mot formodning ikke blir vedtatt deling av bredde og elite på det ekstraordinære årsmøtet 1. september så er du selvsagt hjertelig velkommen tilbake. Og skulle valgkomiteens innstilling ikke bli tatt til følge slik at du ikke blir valgt så veit du hvor du trengs!

Valgkomiteens innstilling i sin helhet (saksa fra klubbens sider):

Fotballstyret – VÅLERENGA FOTBALL

Tom Krøning – NY STYRELEDER
Hildegard Lian – NESTLEDER
Morten Grødahl – NY
Jimmy Munkvold
Heidi Øverland – NY
Runar Kvernen – VARA
Jon Egil Strand – VARA NY

Elitestyret – VÅLERENGA FOTBALL ELITE

Thomas Baardseng – STYRELEDER
Trude Larsen
Halvor Fasting
Morten Nydal – VARA


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.