Fotballvors på Vålerenga Vertshus lørdag

Ikke alle får reist til Bodø og støtta laget lørdag. Det tar Vålerenga Vertshus konsekvensen av og gir deg en real fotballvors på lørdag. Ragnar Strandbakke spiller de kjente og kjære sangene før Bodø/Glimt-Vålerenga vises på storskjerm.

Tekst: EspenB // foto: Rappa fra Facebook


Det er mulig å ha det gøy selv om Vålerenga spiller kamp 839 km unna Oslo.

Vålerenga Vertshus inviterer til fotballvors med livemusikk fra klokken 16:00 på lørdag. Jeg regner med allsang og høy partyfaktor frem mot kampstart 20:00 på lørdag. Ragnar Strandbakke har med seg gitaren og spiller opp fra ca klokka 16:00. Klokka åtte ser du kampen på storskjerm med likesinnede. Kampen vises selvsagt på alle skjermene på Huset.

Ta med deg venna dine og legg turen til Vertshuset lørdag. Det blir lun stemning og mye kos før Vålerenga herjer med Ibba og de andre spillerne fra Bodø/Glimt  på Aspmyra klokka åtte. Herligheta koster 100 spenn og billetter selges i baren. Vålerenga Vershus er som kjent sannsynligvis verdens feteste bydelspub og de har garantert vertens feteste bakgård.

Huset er åpent fra klokka 12 lørdager så det er fullt mulig å komme tidlig for å sikre seg de beste plassene.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.