Bilettsalget til CHL i gang – i år så tar vi alt!

Det er ei drøy uke til ishockeysesongen virkelig er i gang på Jordal. Gutta har allerede vært ute i Europa og målt krefter med de beste. Det kom Vålerenggutta meget godt ut av. Så godt at vi forventer seire hjemme. Kjøp billetter nå!

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Vi møtte Zürich Lions – en av favorittene til seier i Champions Hockey League (CHL) i Zürich forrige torsdag. Alle trodde at Vålerenga skulle være kasteball – Det var tross alt 4. seeda mot 143. seeda. Vålerenga tapte riktignok 4-1 til slutt, men vi ga dem kamp til døra sjøl om det røyna på for våre tre rekker på slutten av kampen.

På lørdagen møtte vi Vienna Capitals i Wien og var nære ved å detonere en aldri så liten hockeybombe. Her ble det til slutt 2-1 til hjemmelaget. Vær klar over at Vienna vaska isen med Färjestad i sin første CHL-kamp. Vålerenga er på høyden med laga i Europa – på bortebane!

Du lurer kanskje på hvorfor jeg begynner en sak om billettsalg på Jordal med oppsummering av de forrige kampene? Det er selvsagt fordi jeg ønsker å selge inn den store sjansen Vålerenga har til å hente poeng i CHL Det kan du hjelpe til med, ved å møte opp og synge for Vålerenga.

Allerede neste torsdag møter vi et lett skjelvende Vienna Capitals klokka 19:30 på Jordal Amfi. Om vi klarer å generere nok syngende og støttende supportere på tribunen feier vi isen med dem! Prisen på billetten er som til et vanlig Get-ligaoppgjør. 150 kr – om du ikke kjøper billettpakka da. Mer info om den kommer lenger ned.

Det er 150 kroner for ishockey i Europeisk toppklasse – i hockeyens Champions League! Du får ikke tre øl på pub for 150 kroner engang!

Kampoppsettet ser slik ut:

  • Vienna Capitals, torsdag 4. september, kl. 19.30
  • ZSC Zurich Lions, lørdag 6. september, kl. 14.30
  • Färjestad Karlstad, onsdag 8. oktober, kl. 20.05

Billettpakke:

Vålerenga Hockey gir deg muligheten til å kjøpe billettene til alle tre hjemmekampene samlet. (mot Vienna, Zürich og Färjestad) for 350 kr. Og ikke nok med det! Kjøper du billettpakka innen tirsdag 2. september kl. 18:00 er du med i trekninga om en VIP-losje med plass til 10 personer. Det trekkes èn vinner til hver kamp og trekninga foregår 3. september.

Billetter og billettpakker kjøpes på Billettservice.

Husk å kjøpe innen tirsdag 2. september kl. 18:00. Da har du tre sjanser til VIP-losje med deg sjøl og opptil 9 venner.

Om dette høres for godt ut til å være sant trenger du ikke å ta mitt ord for det. Les heller sjøl på Vålerenga Hockeys egne sider.

Husk at det som alltid er hockeyvors på Vålerenga Vertshus – sannsynligvis verdens feteste bydelspub.

Vi sees på Vertshuset og Jordal!

 

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.