FotballLIVE: Vålerenga – Rosenborg 2-2 (0-2) slutt

Kjemp for tribunelivet!Vi følger toppoppgjøret Vålerenga mot Rosenborg live for deg!

Tekst: Arakh Angan

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken …*

Slutt 2-2

2. omgang

Der var det over. 2-2 Vi havner to bak og må jage, men tar dem nesten! 2-2 kunne fint vært 3-2. Begge lag får poeng og takk for i aften.

90 min Det er lagt til 3!! Hallo!

10.332 solgte billetter sies det.

Slutta å regne også. 89 min spelt. Rbk har halt ut såpass at det vel skal legges til 5, men blir nok bare 4

I all gleden har vi ikke tatt med at Alex er inn for Lindkvist. Skjedde for en 10 min sia…

80 min Vi holder koken, rbk vært på besøk en gang eller to, men vi styrer dette

75 min Heltne Nilsen ordner så ballen havner i beina på Pelle ute på «skal vi si 100 meter Egil?»(for å sitere Bjørge) Han skyter tungt i mål! Sa jo dette ville gi uttelling!

GRINDHEIM!!! Han scorer én gang i året!

Ørn som skyter, etter at Zahid er byttet ut med 6,2 millioners mannen Stengel.

Skuddet rett i muren og til ingen ting

70 min Frispark Enga fra 25 meter(ca)

67 min Ny corner. moro på Ullevaal nå(om du ser bort i fra at vi ligger under…)

Ny corner til Enga. Vi presser tungt nå! Dette MÅ jo gi uttelling!

Det meste skjer på barte-Sams halvdel bortsett fra en corner de hadde nå. Kunne blitt farlig, men Langer fikk kontroll på ballen.

60 min Vi setter inn ett ganske greit press om rbks mål. Det er IKKE over, som sagt.

Innlegg fra vår venstre side. Grindheim som legger inn. Nydelig! Se opp rævbk, vi kommer bakfra!

57 min BERRE!! Og det er berre lekkert! bob bob!

51 min I grunn ikke mye å skrive hjem om. Fortsetter der det slapp i 1. Vi prøver oss, men kommer ikke til de store sjansene. De ligger lavt OG de drøyer tia. Kan bli en laaang omgang dette.

Vi har to mål å hente opp. Kom igjen Enga!! 2.omgang i gang.

1. omgang

Litt lett oppsummering til pause: Syns ikke 0-2 gir noe som minner om ett riktig inntrykk av kampen. Vi har vært veldig godt frampå flere ganger. rbk har hatt tre skudd og har to mål på de. Nuh er det pølse i pausen.

Før kampen snakka jeg med Reka. ALT det han har sagt til gutta og advart dem om når det gjelder rbk i dag har slått til. Reka har meldt, men gutta har ikke hørt heelt etter da?

40min Denne mix står DØNN aleine på 16 meter. Heldigvis skyter han selv. Rett på Langer og til corner. Den scorer selvsagt pakket på! 0-2

39 min Frispark som legges inn i feltet. Berre nær med å forlenge den i mål med styring på hue!

36 min Denne «mix»? skyter mot Langer. Langer tar den, lett! Vi jager målet, men det lar vente på seg.

28 min Ut med DFH og inn med Berre. Holm løp rett i garderoben.

25 min Ørn skyter fra skrått hold, keeper må gi retur, der er det INGEN blå.

Fet sjanse igjen! Dette er IKKE over!

20 min Lindkvist avslutter til innkast! Men alt FØR det var fint da !

18 min Corner. Fint spell inn i feltet før dem får den ut til corner. Lindkvist, DFH og Ørn jobber sammen. På den corneren havner ballen hos Grindheim som legger nydelig inn, ballen heades til keeper som måtte ut i strekk.

14 min Litt sånn att og fram. Vi har vært frempå med et par greie sjanser, men ikke noe stort. føler vi har «grei kontroll» på rbk som er her for å kontre i dag…

10 min Været er jo fint om ikke annet. Vi EIDE kampen før rbk får sitt 0-1. Nå er det «opp i ringa», hente inn, stikke fra, og banke rasket!

Lars Tjernås melder gjennom glasset og bort til meg at bildene viser at det IKKE var offside.

Vel vel…

5 min RÆVBK får 0-1 Linjemannen er akkurat like blind som han som dømte Brasil i går!!! Kraftig piping på Ullevaal!

3 min Ny stor sjanse. Ballen lempes igjen til Ørn som lobber, rett i armene på keeper. Bra åpning av gutta i regnet!

2 min STOR sjanse for Ørn. Flott gjennomspil og på vei mot mål med to rbk i ræva. De tok han igjen og det ble ett resultatløst hjørnespark av det. MEN stor sjanse og fint spill

Og da kom også regnet på Ullevaal..Takk for det…

Det er Enga som har avspark og spiller mot Gaza. Vi er igang!

Lagene straks på vei ut på Ullevaal. Kjærka synges, høyt og vakkert, men himmær’n sjøl tell tak.