Innsamlingsaksjonen – uka som gikk

Du føler kanskje at innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vålerenga» har bremset opp en smule? Eller at den er over for ingen maser på deg? Det er ikke tilfelle noen av delene. Her har du noen av tingene som har skjedd den siste uka, og det er ikke småtterier.

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Aksjonen har kommet seg over 2 millioner, og det er helt suverent. Vi har likevel igjen lang vei til målet om fem millioner. Disse punktene under her er ikke ennå registrert på www.viervalenga.no, så vidt jeg veit.

  • Onsdag 4/6 – mot Lyn. Vålerenga Vertshus ga bort dagsomsetninga. Det ble ca 50 000 kr!
  • Onsdg 4/6 – Mot lyn. Bøssebærere samla in ca 20 000.
  • Søndag 8/6 ble det arrangert auksjon på Vålerenga Vertshus. Den dro inn over 76 000 kr!
  • Mandag 9/6 – mot Aalesund, ga Bohemen bort dagsomsetninga. Det ble 66 000 kr.
  • Mandag 9/6 – mot Aalesund samla bøssebærerne til Klanen inn mellom 17 0g 18000.
  • I dag ble det klart at auksjonen til fotografene Eivind Hauger og Anders Grydeland genererte 8960 kr!

Det er nesten 250 000 på under en uke! Når Trøim får gjort sitt snakker vi nærmere en halv million kroner i innsamla midler bare siden forrige onsdag. Det er helt rått å se hvordan Vålerengafamilien står sammen om dette!

Det drypper stadig inn penger via sms og via www.viervalenga.no. Det er vi svært glade for, kanskje like glade som Vålerenga Fotball er. Hold trøkket opp folkens, hver krone teller dobbelt.

Mange har bidratt med tid mange ganger allerede. Det er herlig å se engasjement og innsamlingsiver blant så mange flotte folk. Mange har gitt penger mange ganger også. Vi står sammen og står på. Dette skal vi klare sammen!

Nå er det feriepengetid og skattepengetid, så det er lov å håpe at det kommer til å dryppe litt på vårt kjære fotballag også. Ikke glem innsamlinga!

Et dårlig skjult hint fra Klanen.no sin redaksjon der, altså. :-)

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.