Fabian donerer spenn og sender utfordringa videre

For ikke så lenge sida ble Fargerik Fotball arrangert på Valle. Sjølveste ordfører Fabian Stang var til stede for å kaste glans over arrangementet. Vi fikk noen ord med ordføreren, og her kommer revolverintervjuet i sin helhet.

Tekst: Bjørn-Erik Hansen // foto: ukjent


Vår utskremte bøssebærer var årvåken og til stede. Fabian er ikke vond og be og la penger i bøssa før man rakk å spørre. I tillegg blei det tid til et par spørsmål:

­Hva betyr Vålerenga for Oslo?

Det betyr mye for Oslo å ha en klubb i eliten, men jeg er spesielt glad i breddeidretten for de unge og integreringsarbeidet Vålerenga står for.

­Har du spilt fotball?

Alle har vel spilt fotball. Jeg vokste opp på Skillebekk og der var det noen plener som vi spilte fotball på, men jeg har aldri spilt noe organisert.

­Går du på fotballkamper?

Hvis jeg blir invitert og har mulighet gjør jeg det. (Red. anm: Her var vår utskremte bøssebærer årvåken og inviterte sporenstreks til byderby – hvilket medførte at Fabian faktisk var å finne på hovedtribunen under cupkampen.)

­Har du noe favorittlag?

Jeg har ikke noe favorittlag, jeg liker heller å bruke marka.

­Og helt til slutt: vil du utfordre noen andre til å støtte Vålerenga?

Hmmm… det må bli Christian Ringnes!

At Fabian putter penger på bøssa har vi allerede sett på VIFTV. (lenke: http://www.vif-
fotball.no/free/videoId/azyxkddyf4ut11k0oyy48ubou)

 

Vi takker Bjørn-Erik Hansen for årvåken opptreden, og for at han stilte opp som bøssebærer for innsamlingsaksjonen. Samtidig håper vi Ckristian Ringnes tar utfordringa fra Fabian Stang – gir noen kroner – og sender utfordringa videre. //EspenB


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.