Børst & Ball 2014 – billetter i salg i morgen

På Bohembussen til Skien starter forhåndssalget av billetter til Børst og Ball 2014. For 350 kroner får du en hel dag med fantastisk oslomusikk lørdag 23. august. Festivalområdet er det samme som i fjor: Under Dyvekes bro.

Tekst: Kjell Henning Thon // foto: Engamedia


Billetter vil også være i salg i Sjappa fra lørdag og på Vålerenga Vertshus og Bohemen fra neste uke.
Inspirert av Trond Ingebretsen har vi gitt årets endagsfestival undertittelen «Dager uten sorg». Målet er å skape en stor og god fest for hele miljøet rundt Vålerenga, hvor fokus er på den vålerengelske forståelsen av samhold og glede.
Musikken på årets festival kommer til å preges av dette. I motsetning til i fjor hvor vi bestemte oss for en headliner for å trekke folk til festen, regner vi det i år som sikkert at de fleste har fått med seg at dette blir en fet fest. Derfor blir det flere navn, alle er mindre kjent for folk flest enn Raga Rockers er, men mange av bandene og artistene skulle være kjent for folk som følger Vålerenga. Første bandslipp kommer torsdag 3. juli. Resten av artistene blir offentliggjort uka etter.
Men vi kan love artister fra Vålerenga, Ekeberg, Tøyen, Gamlebyen. Og muligens noen fra Groruddalen. Og vi kan love at de fleste av disse kjenner lyden av en fest når de hører den.
Som i fjor er det 18 års aldersgrense, men mulig for de som er yngre å jobbe som frivillige på festivalen hvis de vil det.
Arrangementet kræsjer med Champions Hockey League-kampen mellom Vienna Capitols og Vålerenga i Wien. Vi gjør vårt for at det skal bli mulig å se kampen på skjerm på Børst og Ball.
Lørdag 23. august. GSF i Gamlebyen. Fest.
Velkommen skal du i hvert fall være.

Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.