Bohemen gir omsetninga 9. juni til innsamlingsaksjonen

9. juni er 2. pinsedag og dagen vi spiller mot Aalesund på Ullevaal stadion. Bohemen åpner 12:00 og kampen starter 15:30. All omsetning går til innsamlingsaksjonen «det er vi som er Vål`enga» Da veit du hva du har å gjøre, for på mandag drekker du for flere enn bare deg sjøl!

Tekst & foto: EspenB


2. pinsedag er det Bohemen sin tur til å gi ett beløp tilsvarende dagsomsetninga. Det betyr at det er opp til oss – supporterne og gjestene – å avgjøre hvor mye de bidrar med. Jo mer kr du legger igjen hos Bohemen, jo mer får innsamlinga. Husk brus og kaffe også genererer kroner.

Bohemen åpner allerede 12:00 9. juni grunnet tidlig kampstart. Kampen begynner 15:30. Kom tidlig, drikk det som behager deg og støtt Vålerenga. Aldri har vel frasen «du drekker for flere enn bare deg sjøl» passa bedre på Bohemen enn nettopp denne mandagen.

Etter kampen reiser du selvsagt ned til Bohemen igjen og fortsetter der du ga deg. Den store forskjellen er jo at du nå har noe å feire. Vi gruser Aalebyen ettertrykkelig på banen i denne kampen. Det blir storseier!

Altså: Kom, drikk, se og le.

Vålerenga Vertshus ga sin dagsomseting til innsamlingsaksjonen onsdagen vi møtte Lyn. I skrivende stund aner vi ikke hvor mye det dreier seg om, men det er lov å håpe på massevis av kroner rulla inn på kontoen til Vålerenga Fotball. Det skal vi få til på Bohemen også, men vi trenger din hjelp.

PS. har du lyst til å gi noen kroner til innsamlinga igjen sender du sms med Enga til 2434. Da gir du 100 kr per sms. Du kan også overføre penger til 1503.35.89554.

Da sees vi da, på Bohemen og på Ullevaal førstkommende mandag. Vi skal synge, vi skal vinne!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.