Auksjonen var en suksess!

Over 100 objekter gikk under hammeren i bakgården på Vålerenga Vertshus  denne herlige dagen i juni. Vi klarte å generere en god slump med penger til Klubben i vårt hjerte. 

Tekst og foto: Salgsvaren EspenB


En vannvittig ettermiddag på Vålerenga Vertshus er nettopp over. Det har vært auksjon på Vertshuset og det gikk over all forventning.

La oss ta namedroppinga aller først. Daglig leder i Vålerenga fotball Stig-Ove Sandes var der. Rasmus Lindquist (og fatter`n hans) var der. Vidar Ørn Kjartansson var der. Arrangementsansvarlig Anita Alexandersen var der. Espen Knutsen var der. Jarle Teigøy fra historielaget var der. Det  var høy kjendisfaktor for oss i Våleregamiljøet denne ettermiddagen. Det så ut som om kjendisa kosa seg alle sammen.

Grillsjefen fikk dagens høyeste bud. 8000 kr inn på Vålerengas konto!

Grillsjefen fikk dagens høyeste bud. 8000 kr inn på Vålerengas konto!

Det var mange klans-menn og -kvinner som møtte opp også. Alternativmiljøet var selvsagt representert.  Alle var der for å se, by og kose seg. Auksjonarius Remo Sjonfjell (tidligere 2.målvakt for Storhamar faktisk) ledet det hele på en lun og morsom måte. Han guidet oss gjennom over 100 objekter og og holdt stilen hele veien. Bra jobba Remo!

Vi klarte å auksjonere inn over 76000 kroner på noen få ettermiddagstimer på Huset. Det er intet mindre enn fantastisk. Med tanke på at vår venn Trøim dobler alt som samles inn er reell verdi 152.000 kr på dagens auksjon. Tusen takk!

Det er mage som skal takkes for at vi har klart  få til dette. Aller først skal de som ga objektene ha mange tusen takk. Det er klenodier som ble auksjonert ut i dag. Ting folk virkelig er glade i og ser på med stolthet. At dere er store nok  til å bare gi dem vekk til inntekt for Vålerenga er helt herlig.

Klenodiene har fått nye og verdige hjem i dag, og de kommer til å settes like stor pris på som dere har gjort.

Kjartansson, Lindquist og Rønsen i godt driv.

Kjartansson, Lindquist og Rønsen i godt driv.

Videre skal de nye eierne av klenodiene ha tusen takk for innsatsen. Det er dere som har generert omsetning i dag. Uten dere, ingen inntekter.

Til sist skal Mona Skogen og hennes ansatte på Vålerenga Vertshus ha takk. Dere fikk det faen meg til!

Jeg fikk en melding på Face i dag tidlig, om det var for sent å bidra med ting. Det var det ikke og de tre siste objektene auksjonen fikk inn (Takk Rune!) gikk for over tre tusen kroner til sammen. Helt topp!

Ett årsforbruk med tran ble også auksjonert bort. Der var budgivninga treg helt til en 8-åring helt foran reiste seg opp, snudde seg mot folket og brølte: Penga går til Enga ass! Da tripla summen seg umiddelbart!

Vi noterer oss videre at Bohemens dartlag «Gay Army» sin formann kjøpt seg en drakt med nr 2 på ryggen uten at vi trenger å utbrodere det noe mer…

 

En fin og uvant Vålerengaopplevelse er over. Klanen har tatt et nytt steg mot å redde klubben i Vårt hjerte. Kampen er imidlertid på ingen måte over. Vi har mer penger å samle inn. Send en sms til 2434 og donèr hundre kroner om du elsker Enga!

Ps. Og meg da? Objekt 34, du vet. Jeg er nå menneske igjen. Jeg gikk for 2600 kr og ble kjøpt av en kompis. En svært dodgy kompis. Jeg er redd den kampdaten blir tung. Et helvete!

Men hva gjør man vel ikke for sitt kjære Vål`enga!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

0 thoughts on “Auksjonen var en suksess!

  1. Pingback: Dagboka tirsdag 10. juni 2014 | Vålerenga På Nett