Klansstyret: Varen er levert!

Først ga vi 25.000.- og oppfordret alle våre medlemmer til å delta i innsamlingsaksjonen for Vålerenga. Nå ser vi at snøballen ruller: Supportere i hopetall støtter opp om aksjonen, Isko Boys er kommet på banen, Ikaros likeså og Vålerenga Håndball damer er ute med innsamlingsbøsser. Kakser som Spetalen og Stenshagen viser sitt sanne ansikt. Alle elsker Vålerenga!
Klanen takker dem alle og øker sitt bidrag med 100.000.- til.

Tekst: Klansstyret


Vi regner med at noen hermer etter oss i dette. Kanskje til og med forsøker å konkurrere. For sånn er det gjerne blant storfolk som liker å framstå som de mest gavmilde.
- Problemet er at alle følger oss. Det har vi tapt mye på, som John Fredriksen fredag så utmerket formulerte det til Sjøfarten (eller Dagens Næringsliv som mange velger å kalle avisen i dag).

 

Slik føler vi det i Klanen også. Alle følger oss, alle hermer etter hva vi gjør. Derfor skal vi forsøke på noe nytt: I dag hermer vi etter Spetalen. Klanen gir 100.000.- til innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vålerenga». Vi forsøker ikke å snike oss foran noen, men stiller oss heller lydig i kø. «Varen er levert». 100.000.- til konto 1503.35.89554 i løpet av mandagen.

 

Vi minner samtidig om at det nå også er tid for å melde seg til praktisk tjeneste i forbindelse med innsamlingsaksjonen – vi får svært mange gode forslag til aktiviteter og tiltak, men har sørgelig få hender til å utføre dem. Og hjertelig takk både for det du allerede har gitt og det du kommer til å gi i framtida til Vålerenga.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.