START BORTE: Kjartansson scorer sitt niende og tiende

START-VIF 1-1: Faen. Kort fortalt: Vålerenga får ett poeng, og Kjartansson scorer sitt tiende mål. Det er i grunn det fra Sør Arena.

Tekst: Arakh Angan

Enga er klart best i 1. omgang. I 2. gir vi Start muligheten, og de tar den. Noe merkelig for denne spalten at Reka igjen bytter ut Zahid. Vi kommer tilbake etter å havne under og Kjartansson scorer sitt 10. mål for sesongen. Vi får poenget, men skulle hatt tre! Vi tar det igjen mot bønda!!

Takk for i aften!

Arakh!

Under følger vårt livereferat.

* Det er over. 2-2 på Sør Arena. Vi gir Start 2.omgang og får som vi «ber om». Ett poeng til hvert lag.

*Lagt til 3 min

* Som vi skrev, Dette er IKKE over!!

* 10 mål til Kjartansson! Jørn Andersen, se opp!!

*90 Min MÅL!!

*Berre blir revet ned..Straffe Ørn skal ta den!

*STRAFFE!!!

*Ampert på B. «Hva faen driver vi med?» 87 spilt. Det er IKKE over!!

* og vi har bytta ut Alex, inn med Iqball

*2-1

* Vi var inne på det. Start tar mer og mer over. 79 min så scorer nr. 13 2-1

*Zahid ut, Fredheim Holm inn Spilt i 73 min

* 8555 solgte billetter sier kommentator.

*69 min Ørn, like utenfor! dette SKAL gå veien!

*66 min. Sønnen til Matta sender ballen LANGT over på nærmest åpent mål.

*64 min corner Enga. Grindheim til bakre og Heltne Nilsen header på en startspiller til ny corner. Den blir det ikke noe av

*Scoringa kommer etter 62 min. Bamse-Mons Mjelde har nok sagt noe lurt i pausen, for, og dette gjør vondt, start har vært litt bedre enn oss i de første 12 av 2. omgang.

*Lyn-pakket Hoff klarer på ett vis, som ikke denne spalten skjønner, å få inn ballen! Han står helt på dødlinja og header ballen i mål. 1-1 i sør.

*Ken Henry er ikke heeelt på høyden. Det å bli felt fører visst til frispark i mot! Gratulerer med morgen dagen!

*54 min Start har hatt ballen 58%. Enga resten..Den klarer du å regne sjøl..

*50 min og 50/50 i 2.omgang. Men vi leder!

*Start hardt ut, men like «farlig» som i 1.

*Calvo ut, Berre inn. Fulle glass, tom blære. Game on!

*2.omgang

*I sør spiser dem pølser i pausen. Vi bytter tomme glass i noen med innhold og tar en røyk. BRB med 2.omgang som kidza ville tazta det.

*Kjapp oppsummering av 1. omgang: Enga klart best 00-30. så slipper vi Start inn i kampen frem til rett før 40. Deretter bånn Enga-gass! Fortjent ledelse til laget fra Norges eneste by!

*Litt Hawaii på den, men ut til innspark. Lindkvist gratuleres med dagen via fin fint banner. Cmore videreformidlerer til de 100 hjem. Gralla med dagen fra Klanen!!

*38.30 Ørn skyter fra spiss vinkel, rett på keeper. Corner.

* Start prøver å handle hos Langer’n igjen. Han har snørt igjen posen. No dice for vertene..

*34 min. Litt mer hei og hå. Slipper start mer inn i kampen. Men sånn alt i alt ser det bra ut like vel. Ikke brått sikkert at Reka deler mitt syn, men det fører bare til bedre spill i 2. omgang så det tåler denne spalten utmerket godt!

*31.30 Start prøver Langer. Han virker!! Skuddet først i stolpen, så i Langer. full kontroll ;-)

*Fra ei avis som heter vg? «Det er fortsatt VIF-fansen som høres best i sola på Sør Arena.»

*30 min: Akkurat nå er Enga på 2.plass på tabellen!

*Ei litta retting. Ulf leder over Viking..Det kan vi jo like!

*Målfattig 16.mai-runde. U i alle andre kamper enn vår. bønda har 1-1 mot Røkke

*Enga KLART best i sør.

*23min Enga corner. Ender i ingen ting. start har hatt to halvsjanser. Ufarlig.

*Det er hann’ Ruben som legger inn til Ørn. Flott og fint det hele!

*Vi fortsetter å presse etter scoringen! Kom igjen Enga!!

* 14.50 Kjartansson er 9 for 9!!! Så jævla enkelt, men faen så vakkert!!

*MÅL

*10 min passert. Står ved påstanden om at vi har grei kontroll. En del fint Enga spill, men uten store målsjanser.

*Flott enga-angrep. Går i en startspiller og til ingen ting. Bra spill!

*7 min Start får kampens første corner. Ikke riktig, men de fikk den. Ufarlig

*Sikkert farlig å si det, men ser ut som vi har grei kontroll.

*2 min Frispark fra 40 meter. Innlegg som det ikke ble noe av.

*Passert 37 sek uten scoring!

*Kampen er i gang!

*Lagene kommer på banen..

*Mye Enga-supportere på plass!

* Glissent på Sør Arena. Flere tomme seter enn fulle. Fint vær da…

*Kampen er straks i gang. Mye folk på Bohemen som vil se Enga hente tre poeng i sør. Straks kommer bildene fra arenaen på skjermen. Iallefall fire busser har reist til Kristiansand. Vi håper at vi hører dere!!