Lyn i cupens tredje runde

Vi møter Lyn hjemme på Ullevaal i cupens tredje runde. Det er duket for byderby igjen og vi gleder oss! 

Tekst: EspenB // foto: Engamedia


NFF dro til og satte opp Lyn som vår motstander i cupen. Vi har fått hjemmekamp også, så alle inntekter går i vår kjære klubb sine lommer. Det bør gi avkastning. Lyn forteller at de tjente 1,4 mill på tilsvarende cup-oppgjør på Bislett i 2012. Dengang vant vi 2-1 og Lyn smilte hele veien til banken.

Lyn Kringsjå er selvsagt ute og sutrer høylytt over at Vålerenga stikker av med fortjenesten i år, og at de må betale bussen sin sjøl til Ullevaal. Finn Bjelke syter og bærer seg på twitter, og alt er dermed som det skal være. For Vålerenga handler det om langt mer.

Vi får arrangere by-derby på Ullevaal igjen.

Ved forrige korsvei på Ullevaal vant vi meget fortjent 4-1 over vestkantkaksene og begravde spøkelset en gang for alle. Jeg har en våt drøm om at vi passerer 20.000 tilskuere på Ullevaal 4 juni. Det blir god gammeldags byrival-stemning, og det skal atter avgjøres at vi er best i by`n. Vestkantfiffen fyller VG-svingen til randen med tørkle i halsen og pannebånd – vi tar oss av resten av stadion. Vålerenga soper inn grassat med gryn og tar seg komfortabelt videre med 3-0.

Du veit altså hva du har å gjøre. Inviter venner og kjente til kamp 4. juni. Støtt Vålerenga med kampbillett og oppmøte. Syng og vær glad. Dette vil du ikke gå glipp av, og jeg tipper sola skinner også.

Forøvrig blir det noen gale uker fremover nå. Mandag 19. mai kommer Lillestrøm på besøk på Ullevaal, 25 mai har vi Brann borte og så kommer altså hjemmekamp mot Lyn 4. juni. Det er hatrekka fra helvete og vi gleder oss.

Intenst! 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.