Borteturer: Start på fredag 16. mai neste

16. mai er fotballens store dag, og Vålerenga møter Start i Kristiansand fredag klokken 18:00. Vi veit om i alle fall fire busser som tar turen nedover. Du bør vurdere å slenge deg med på en av dem. Vi har tre poeng å hente.

Tekst: EspenB // foto: Klanen.no


Midt i disse innsamlingstider spilles det fotballkamper i Tippeligaen også. Fredagens tur til Kristiansand tegner til å bli en opptur av dimensjoner. Du trenger ikke stresse i forhold til hjemtur og sen hjemkomst, for det er 17.mai og fri dagen etter. Du blir tidsnok vekka av barnesang og hornmusikk, og kan heller stresse da om du må.

Klanen organiserer sine turer gjennom Bohembussen og Vertshusbussen. Fredagens tur koster 450,- tur/retur og bussene kjører fra Bohemen og Vertshuset klokken 10:00 på fredag. Bohemebussen er ikke røyk med røykepauser, og Vertshusbussen lar deg tilfredsstille suttebehovet ditt ombord.

Vi reiser såpass tidlig da det er ventet endel trafikk rundt småbygdene nedover langs sørlandet. Kommer vi frem i god tid stopper vi på pub før vi drar til Sør Arena og henter 3 poeng. Kampbillett kjøper du på Sør Arena.

Bestillingsinformasjon finner du her.

I tillegg er det kommet oss for øret at både Ultrasbussen og Drøbakbussen tar turen nedover til det blide Sørland. Ønsker du å reise med dem tar du kontakt med dem direkte. Vi har dessverre ikke prisene deres, men sjekk gjerne ut det om du vil være med dem på tur.

Det viktigste er at du drar på kamp og støtter laget. Vi vil gjerne synge sammen med deg på stadion!

Er vi i rute samles vi på Harveys Fotballpub før kamp. Det ryktes om godt utvalg av øl og cider på både tap og flaske.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.