Brann – VÃ¥l’enga 2-3 (1-1)

Brann – VÃ¥l’enga. 11. serierunde: 2-3 (1-1) 7180 tilskuere.

Tekst: Arakh Angan

Fy faen! Det ække for sarte sjeler å se Enga spille! Kjartansson med sitt 11. og Stengel med sitt første Enga-mål i TL da vi slo Brann i en tett og morsom kamp i Bergen.

Vi kommer under etter 31 min og er like langt etter 34. 2. omgang starter veldig bra med 1-2 etter 46 min. Kjartanssons 11. Lindkvist slår inn på den og til Kjartansson som header videre til Stengel på den neste til 1-3 etter 73. Så langt er det meste vel. Eller, vel og vel. Brann har tatt over kampen og vi scorer i en fase hvor de presser oss nesten inn i målet til Langer. Det går som det ofte gjør. 2-3 etter 78 min.

De siste minuttene er noe uklare da nervene førte kroppen inn i rystelser som sikkert er registrert hos NorSar på Kjeller. Registerer at Zahid fortsatt ikke holder mer enn 65 min og at vi havner lavt når vi leder.

Kjartanssons 11., Stenges første og vi slår brann i Bergen får være oppsummeringen for i dag. Nå er det to uker, med Enga på 4.plass på tabellen, før neste kamp i Tippeligaen, men vi skal KNUSE Lyn på Ullevaal onsdag 4.juni.

God aften!

2. omgang

* Der er det over Vi slår brann 2-3!! TAKK ALLE GUTTA!!

* Når brann kommer opp til oss så kaster de bort ballen.

* Vi holder ballen oppe hos dem. Vinner innkast og cornere. Tiden går. 1 min igjen nå.

* Vi bytter Ali mot Simen Olafsen

* 90 min Lindkvist like utenfor! Via keeper til corner. Den tar vi kort og får en ny. Tiden går. Lagt til 3 min.

* 88 min Puh! Vi driver med ball-titting og Larsen står på blank på bakerste og sender ballen høyt over!

* Vi har sååå god tid. brann-publikummet syns ikke det er like stas. Vi bruker laang til på alt nå.

* 84 min Lindkvist viktig i begge ender! Nede og spiser ball! Corner som ikke ble noe av.

* Legen min ringte akkurat. Blodtrykksmålern har gått berserk. Dette er ikke for sarte sjeler!

* Nå er det bare å holde tett bak der! Vi legger oss på egen 5 meter og surrer. Opp og fram!!

*78 min FAEN! En 16 åring scorer til 2-3. Mye rall i feltet og ballen over streken.

* NÃ¥ pisses det pÃ¥ stadioen ogsÃ¥! 7180 solgte billetter(om jeg hørte rekti’) Huseklepp i stanga. Ufa’li la la la..

* Det synges «Rykker ned, rykker ned, rykker ned» Sure brann-tryner pÃ¥ skjermen. Nydelig fjernsyn dette! Topp underholdning!

* 72 min Nok en gang Lindkvist som slår inn. Stengel på hue til 1-3! Første for Enga. Målet kommer i en fase av kampen hvor vi er på hæla. Fotball er vakkert!

* STENGEL!!

* 70 min Dette kan holde. Vi er med, men brann har tatt over styringa. Vi har fortsatt to mål mot dems ene!

* Stengel på. Zahid av, igjen. Det pipes på stadion. Er Zahid virkelig i så dårlig form at han bare holder 65 min? Det er 14 dagers TL pause nå.(Lyn i cupen 4.juni) Zahid trener kondisjon i den pausen!

* Berre inn, DFH ut. Berre har scora 9 ganger tidligere mot brann. Vi tar gjerne 10-11 og 12 i dag!

* 60 min spilt. Vi leder 1-2. Brann farlige siste fem nå. Vi må opp i ringa igjen! Faller bakpå, igjen.

* Flere ganske store brann sjanser på kort tid. Skjerpings gutta!

* 57 min Brann mer med igjen. Men vi har vel noe borti mot grep om det. Og det synges vakkert på stadion! Bra!

* Enga pÃ¥ 4.plass pÃ¥ tabellen. Odd vant og tok «vÃ¥r» 3.plass.

* 53 min Frispark på 22 meter. Kjartansson skyter over. Her går det unna.

* Fyll fyr i teltet! Nu er det liv her! Sjanser begge veier, men vi er best i gang i 2. omgang.

* Heltne Nilsen veldig nære 1-3! Skyter rett utenfor på nærmest blank.

* Zahid kunne fått straffe. Stalheim vinker han opp. Skulder skulder, greit nok.

* Sånn skal en omgang startes! Kjartanssons 11. mål på 11 kamper!

* 46 min JADDAUR! MÅL av ØRN på hue!! Lindkvist slår nydelig inn!

* Vi ruller ut omgang nr. 2. Kom igjen Enga!

(selv om brann-tv mente det var Ææærbk-stabææk)

1. omgang

* 45 min Pause. Vi tok over etter utligninga. En omgang som ellers hadde ett liiite overtak brann. 1-1 etter halvspilt kamp.

* Vi styrer mer og mer nÃ¥. «mÃ¥l preger kamper» der altsÃ¥…

* 39 min Den endte i kål.

* 38 min Vi har ny corner. Ikke helt ufarlig den første, ut til ny corner.

* 35 min Corner ER mål! Høgh sist på en ball som leker flipperspill inn mot mål. 1-1! Tassaruha!

* JADDA!! 1-1

* 31 min Brann scorer på corner. 1-0. Noe sløvt forsvarsspill og ballen ut på distanse.Langer ser ikke utgangen på skuddet og den går inn.

* 27 min DFH via en brann-spiller og rett utenfor. Linjemann vinka som det var 17. og ikke 25.mai. Offside.

* «SÃ¥ hev din røst og støtt ditt lag!» runger over stadion. Vakkert!

* Fortsatt målløst på ett ganske publikumsløst stadion i Bergen. Fin, vakker og blå kontingent på plass. Kunne godt ha hørt dem bedre, men de så fine ut på skjermen iallefall.

* 20 min Det er frem og tilbake utpÃ¥ der. 1-1 i sjanser og ett bittelite overtak for brann. Vi blir lave og de kommer villig inn… NÃ¥r det var skrevet sÃ¥ nikka Ørn ballen «rett over» mÃ¥let til brann. Opp og fram gutta!

* 13,49 min spilt ikke skjedd noe, ville bare minne om at i år 1349 kom svartedauen til Bjørgvin og et langt, deilig hat-forhold til Bergen ble født.

* 10 min Jevnt på stadion så langt. Brann har prøvd Langer, han virker i dag også.

* 07 min Brann skyter utafor.

* 02 min Skudd i nettveggen av Lindkvist. Pent angrep, vi kommer med mye folk. Liker!