Aldermannsligaen gir 10 000 kroner

Innsamlingsaksjonen ruller videre. I går kom det et bidrag fra Aldermannsligaen på 10.000 kroner, noe som bringer oss ytterligere nærmere målet på fem millioner kroner.

Tekst: MortenN

Summen ble overbrakt VIF ved supporterkoordinator Espen Knutsen i forbindelse med Aldermannsligaens årlige båttur denne uka. Ligaens oldermann (leder) Lasse Breen sto for overrekkelsen sammen med en rekke andre fremtredende styrerepresentanter mv.

aldermannsligaen2

– Vi er veldig glade for bidraget. Dette gjør meg stolt, og viser at hele Vålerenga står sammen om dette, sier Espen Knutsen til klanen.no.

Du lurer kanskje på hva Aldermannsligaen er? Det høres jo ut som en gjeng med fryktelig gamle og minst like gretne gubber, som har hatt noe med Vålerenga å gjøre – og nå bedriver tiden med kaffeslabberas. Og det stemmer forsåvidt ganske godt.

Aldermannsligaen ble stiftet i 1931, for å være et sosialt møtested for de eldre medlemmene i klubben. Det har man fortsatt med fram til i dag, og de møtes til både uformelle og formelle samlinger året igjennom. Les mer om Aldermannsligaen her.

De er mye mindre gretne enn sitt rykte, og viser bl.a det med sitt bidrag til aksjonen!

Klanen.no takker for bidraget, og ber dere lese alt om innsamlingaksjonen her.

0 thoughts on “Aldermannsligaen gir 10 000 kroner

  1. Pingback: Klanen.no